Noni sok
http://www.lekarnar.com/Nutrilab/Noni-sok/ Popolnoma naraven, samo aroma in citronska kislina sta dodani. ![]()
| LENČA je napisal/a: |
| Tresk je napisala:
Takoj ko sem ga začela uživat seveda ni bilo še učinka in sem bila še enkrat prehlajena, nato pa niti enkrat več. Naj še dodam, da sem imela velike probleme z mozolji (oz. aknami, ali kakorkoli že). Obraz, hrbet, roke so bili obupni, zdaj pa se je vse skupaj zboljšalo za 80 % najmanj. Obraz je že skoraj čist, hrbet prav tako. Tudi moje počutje je veliko veliko bolje, imam več energije, prebava je bolj urejena.
Jaz pa sprašujem:
Pa lahko dokažeš da zaradi Nonija |
| proxima je napisal/a: |
| @katjushka: jaz nisem nikakrsna nasprotnica nonija - samo nepreverjenih dejstev, ki jih prodajajo kot suho zlato. Ti bom pa vseeno povedala, kako bi dokazala, da so cudezne ozdravitve posledica noni soka: vzela bi dve skupini, na primer po 500 mozoljastih pubertetnic. Eni skupini bi dala za pit noni sok, drugi pa z borovnicevim sirupom zmesano bikovo scalnico (okus je priblizno podoben). In poskrbela bi, da bi bili v obeh skupinah punce v povprecju priblizno enako stare, iz podobnega socialnega okolja, da bi se v povprecju podobno prehranjevale, ob tem bi pa se izlocila vse, ki se ze kakorkoli drugace zdravijo proti aknam (s hormoni, antibioticnimi pastami, etc). In ce bi se pokazala statisticno znacilna razlika (na primer, da bi v 6 mesecih skupini z nonijem izginile akne pri 50 najstnicah, v skupini z bikovo scalnico pa le pri 17), bi sklenila, da utegne biti nekaj pri tem in bi raziskovala dalje - katera snov ali skupina snovi v noniju bi utegnila povzrocati tak ucinek. V vseh ostalih primerih imamo pa porocilo tipa "povodom jednog slucaja", ki je sicer anekdoticno zanimivo in lahko namigne na potencialno uporabno substanco, ne da se pa s pomocjo tega dokazati prav nicesar. lp, proxima |
Dobro no, ni zdaj potrebno pljuvat po tistih, ki niso nabirali sadja in ga pod drevesom stiskali v usta...Kupimo to, kar je v ponudbi, verjamemo ali ne verjamemo v pročevanja in dokaze in na koncu vsak vztraja ob zadevah, ki so njemu ljube.
Tu se samo pogovarjamo in izmenjujemo mnenja.
TittaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Najboljši limonini razpokančki

Pizza s pršutom