| MojNoni.si je napisal/a: |
| Pozdravljeni! 1. Katjushka je omenila, da se je pri njej oglasila naša predstavnica. To seveda NI RES, saj deluje v MojNoni.si ena oseba in to sem jaz. |

| MojNoni.si je napisal/a: |
| Pozdravljeni! 1. Katjushka je omenila, da se je pri njej oglasila naša predstavnica. To seveda NI RES, saj deluje v MojNoni.si ena oseba in to sem jaz. |
| proxima je napisal/a: |
| Aja, se glede tega, da je onkolog predpisal vasi babici noni sok poleg kemoterapije: globoko dvomim. |
Mene pri tem noni soku zanima samo nekaj: glede na to, koliko ljudi ga pije po vsem svetu, bio seveda, bi kmalu moralo biti s to rastlino posajenega pol planeta, da bo vsaka steklenička, ki nam jo drago ponujate, ta prava, ne iz koncentrata.
enako je z algami in ne vem s čem še vse. Tako se mi vsaj dozdeva, ko razmišljam o območjih, kjer rastline rastejo (ali alge v morju uspevajo) in količinah, ki se prodajajo.
da o omega 3 iz naravnega ribjega olja ne govorim.
MojNoni, ti si lahko prepričan v svoje, si pa zelo neobjektiven, že zato ker propagiraš nekaj, v kar si vpleten in si od tega finančno odvisen.
Ti je pa že proxima vse lepo povedala. Mamamia
mamamiaSeveda, saj vsi vemo, da je tudi mineralna voda zanesljivo kontracepcijsko sredstvo - če stiskaš plastenko med koleni in je nikakor ne spustiš...
Eno je stati za nekimi raziskavami, ker imaš od tega finančno korist, drugo pa je stati za raziskavami, če se s tem poklicno ukvarjaš (kot proxima).
In seveda se popolnoma strinjam z vsem, kar je navedla proxima.
Pa zanima me, če tudi naš urednik ponuja svoje storitve na vašem portalu?
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi

Cvetačna juha s popečenim kruhom