Kul slo pa kaj se dogaja?????

Scorpy  

član od: 3.2.2006

sporočila: 335

16. jan 2008 14:14

Nisem vsega brala, ampak nekaj podobnega kot Teka, sem hotela tudi že jaz napisat, pa sem si rekla - čemu, itak nobene ne poznam.. sam Jernej če tole bereš, tudi meni sei ta forum ne zdi več za nikamor, sploh odkar je moderatorka Rimljanka, pa brez zamere, povem svoje mnenje.

To je postal forum elitnikov in kolikor sem jaz uspela videti, Rimljanka res hitro povzdigne glas nad kom, ki ni tako "in", ki se ne oglaša kar naprej oz. ga ne pozna (dvomim, da bi kakšno ostro besedo kdaj namenila npr. mamamii - samo kot primer). Tudi zaklepanje tem mi ni čisto jasno po kakšnem ključu se to dela - bilo bi fino, če bi bilo to kje napisano, ne pa da je popolnoma prepuščeno dobri volji kogarkoli že.  (Rimljanke osebno ne poznam in se zavedam, da moderatorstvo ni lahko delo, upam, da bo to vzela kot konstruktivno kritiko, tako je mišljeno). Mogoče bi bilo fino, če bi imeli še kakšnega moderatorja, da sodelujeta. 

Sploh je pa en kup kreganja in obregovanja ob čisto nepomembne zadeve. Vprašaš kako se skuha golaž, pa se razvije politična debata.

Če ste opazili, ne sodelujem več na forumu. Še kdaj preberem kaj, če mi tema pade v oči, sicer pa ne pišem več. Sem hodim v glavnem samo še po recepte. In pluska ne mislim podaljšat.  Pa ne kritiziram strani kot take, samo forum.

LP, tole bo moj zadnji post, ne glede na odzive. Nisem mislila nič slabega, pametni ljudje po moje cenijo kritiko, tudi če je slaba. 

Scorpy

ann  

član od: 15.2.2007

sporočila: 343

16. jan 2008 14:15

Mineva leto, odkar sem prvič odkrila Kulinariko. V tem času sem se ogromno naučila, tudi od Rimljanke. Hvala vsem, ki se trudite. ann

pšeničnik  

član od: 11.9.2007

sporočila: 61

16. jan 2008 14:17

Moje dame in gospodje, ali ste opazili, da sije sonce za VSE? Jaz osebno, pogosto pa tudi moja življenska sopotnica bivamo na KUL-SLO zaradi užitkov. Mar vi ne? pšeničnik

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

16. jan 2008 14:20

Ma, kako da nismo?! Ma, seveda smo, my dear mamamia in ostali! "Idemo dalje (za iste pare)!"

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

16. jan 2008 14:24

Nisem brala vsega,ampak spomnila sem se na pesem:" Nikoli več ne bo,kot je nekdaj bilo..." Vesna Leben

ycrna  

član od: 29.7.2006

sporočila: 748

16. jan 2008 14:30

Scorpy je napisal/a:

Nisem vsega brala, ampak nekaj podobnega kot Teka, sem hotela tudi že jaz napisat, pa sem si rekla - čemu, itak nobene ne poznam.. sam Jernej če tole bereš, tudi meni sei ta forum ne zdi več za nikamor, sploh odkar je moderatorka Rimljanka, pa brez zamere, povem svoje mnenje.

To je postal forum elitnikov in kolikor sem jaz uspela videti, Rimljanka res hitro povzdigne glas nad kom, ki ni tako "in", ki se ne oglaša kar naprej oz. ga ne pozna (dvomim, da bi kakšno ostro besedo kdaj namenila npr. mamamii - samo kot primer). Tudi zaklepanje tem mi ni čisto jasno po kakšnem ključu se to dela - bilo bi fino, če bi bilo to kje napisano, ne pa da je popolnoma prepuščeno dobri volji kogarkoli že. (Rimljanke osebno ne poznam in se zavedam, da moderatorstvo ni lahko delo, upam, da bo to vzela kot konstruktivno kritiko, tako je mišljeno). Mogoče bi bilo fino, če bi imeli še kakšnega moderatorja, da sodelujeta.

Sploh je pa en kup kreganja in obregovanja ob čisto nepomembne zadeve. Vprašaš kako se skuha golaž, pa se razvije politična debata.

Če ste opazili, ne sodelujem več na forumu. Še kdaj preberem kaj, če mi tema pade v oči, sicer pa ne pišem več. Sem hodim v glavnem samo še po recepte. In pluska ne mislim podaljšat. Pa ne kritiziram strani kot take, samo forum.

LP, tole bo moj zadnji post, ne glede na odzive. Nisem mislila nič slabega, pametni ljudje po moje cenijo kritiko, tudi če je slaba.

Scorpy
S tem kar je napisala Scorpy se povsem strinjam!!! Sem že enkrat tole omenila na neki drugi temi! Hočete ali ne se je na kulinariki formirala "elita" in ja točno se ve kdo je del le te. Na kulinariko hodim že 7 let (vmes sem kaki 2 leti bila odsotna), sicer sem bila prej z drugim nickom tule (žal sem pozabila geslo, in pa tudi email na katerega sem imela registrirano). V 7 letih se je res dosti stvari spremenilo, res je da si nisem niti upala sodelovati v forumih kot 12 letna pupca sem pa dosti brala in se dosti naučila, dandanes si pa rada vzamem čas in kaj preberem pa tudi komentiram...in res opažam spremembe, vse zgoraj omenjene pa še kakšno. ycrna

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

16. jan 2008 14:31

Ne se kregat no,...malo več strpnosti pa razumevanja pokažite. Naj ne pride do žaljenja kakor na drugih forumih. Mene na KulSlo nobeden/nič ne moti, čeprav se s katero trditvijo ne strinjam. Jelenckova

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

16. jan 2008 14:31

mamamia je napisal/a:
Kar je preveč, je pa res preveč. Da istočasno z Vendy in escado še pišemo odgovore, nak, to je pa že zarota...Mamamia mamamia
He he...ti je Vendy že vse povedala...samo upam da ni to tista črna, par postov niže... Escada

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

16. jan 2008 14:43

Elita na kulinariki??? Pa lepo vas prosim! Me res zanima kaj pojmujete pod besedo elita / elitizem? Res me zanima, da bom vedel kam spadam. Med elito ali med NE elito...Who cares?? Tudi sam priznam .....in velikokrat sem to tudi povedal, včasih imam prste hitrejše kot pamet, pa mi je žal, ampak napisano nikoli nebom šel popravljat ali brisat. Kar sem skuhal bom pojedel sam. In krvav sem tudi pod kožo, pa dolg nos (kot piše Vendy) sem tudi že imel...in kaj potem. Zaradi tega nisem bil ob dostojanstvo, zaslužek, dobro ime.. Vendy in Mamamia sta dobro napisale, jaz bom pa samo dodal rek iz Biblije ( menda je tam tako zapisano) : Naj vrže kamen tisti, ki je brez greha Escada

MYCHELLE  

član od: 13.8.2005

sporočila: 255

16. jan 2008 14:44

Tudi sama nisem še doživela kakega neprijetnega dogodka..Je pa res, da nisem veliko gor.. 1 - 2 uri na dan.. Se strinjam, da smo vsi postali nadvse nestrpni.. Vsem se mudi, nam primanjkuje časa.. Vse takoj, zdaj in brez napak.. MYCHELLE

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti