Kakijeva nevesta
| proxima je napisal/a: |
| Ce je MC intelektualec in novinar, sem jaz leteca preproga, hihi..:)))))lp, proxima |
Jaz pa avtocesta za letečo preprogo ![]()
Sicer, da ne bom narobe razumljen, jaz se s Crnkovičem večinoma ne strinjam, po tem kar je napisal, pri meni pade v skupino divjakov na cesti, vendar mu zaradi tega ne odrekam.................
Menim, če recimo na avtocesti peljem po levem pasu s 140 km/h ( moje divjaštvo na cesti se konča nekje 10% na dovoljeno hitrostjo ) in prehitevam one na desnem pasu, ki vozijo 100 km/h, pa mi v rit ablenda en divjak a la Crnkovič, da ni nobenega razloga, da bi se mu umikal. Motijo me pa res vozniki, ki peljejo kot da komaj čakajo, da se prižge rdeča na semaforju, ki bi skoraj ustavili avto in fehtali pešce, da gredo čez cesto, ki............... ki so dobesedno motnja v prometu.
ežojJa, ežoj, se strinjam s tabo. Čeprav je načeloma fajn, če taki brezvestni divjaki oddivjajo naprej, da jih čimprej zgubim z vidnega polja. Se počutim bolj varno. Saj povsem enako vozijo tudi po navadnih cestah. Se ti obesijo tik za tvoj avto, da jim vidiš v vzvratnem ogledalu samo oči, avta pa nič, noro mečejo luči,... pa ti pelješ tistih 90, ki so dovoljeni. Te na najbolj neprimernem mestu prehitijo, 300 m naprej pa zavijajo levo in - ker je nasproten promet, utavijo celo kolono, ki so jo pravkar prehiteli.
Saj jih poznate? Mislim, saj jih srečujete na cesti?
O M.C. pa samo toliko, da je poln samega sebe, mestni snob.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kakijeva nevesta

Raca z rezanci na azijski način