Zeljne krpice
| ZAČETNICA je napisal/a: |
| Saj če povem po pravici sem zadnjič šla kupiti tisto češko šparovo mleko ker med 49 centi in 70 centi je le razlika. Sploh pri mleku sem tudi jaz mnenja, da nekak ne more bit nevem kako "svinjsko" al umazano al nevem kaj not ker bi se poznalo. No escada saj nas ni treba tako hudo: pač malo klepetamo o tem in onem, pa če so to kumare, pralni stroji al pa kaj pač še. Včasih je fajn še o čem drugem počvekat. Pa brez zamere. Začetnica |
Ja, ja. Pa kaj!¨Malo zastonj mesa pa ja ne škodi.![]()
Naš prijatelj dela v...pri zamrznjeni špinači in teudi tam se najde že predelana kaka živalca.... pa v moki....pa kaši.... ![]()
Pa to niso samo miške, še kaj drugega, večjega...
No, jaz vložene zelenjave ne kupujem, kupujem pa mleko, kruh včasih, pa še kaj. Strinjam se z zgoraj napisanim, vendar je danes vse relevantno. Kar je enemu bljak, je mogoče drugemu sprejemljivo.
Jaz vedno pravim, da juha se nikoli ne poje tako vroča, kot se skuha. Je že tako moralo biti, saj bi opazili prej ali slej, lahko tudi od drugih proizvajalcev. Kjer je taka masovna proizvodnja hrane je vse mogoče.
Tudi v kečapu, senfu, majonezi, kruhu, kosmičih....skratka v vsej hrani. Pa jo bomo še naprej kupovali in uživali, kajti od lufta se ne da živeti. Edino vprašanje je, od koga in po kakšni ceni. Pa dober tek!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zeljne krpice

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda