Jade: rojstni dan

hepi brzdej tu ju hepi brzdej tu ju hepi brzdej tu JADE hepi brzdej tu ju Sem bila na morju, zato takšna zamuda Vse naj naj za rojstni dan, ker pa je ravno tak čas, še vse naj naj v naslednjem letu. Pa še dolgo ostani z nami tukaj na kuinariki Lp E.
Pridružujem se čestitkam, čeprav s tedensko zamudo. Jade, veliko užitkov v novi službi in čim manj tečnih pacientov, pa bo. Uživaj življenje! Veronika
Tudi jaz se pridružujem čestitkam! (Se vidi, da zadnje dni ni bilo veliko časa za kulinariko, saj sem hitela sprobavat recepte, ki jih tako pridno objavljate, zato tudi zamuda pri čestitki. Pravijo pa, da še velja 8 dni po dogodku.) Lep pozdrav! regina
Če res velja še 8 dni, potm sem ujela zadnji vlak. VSE NAJBOLJŠE IN SREČNO jezek

Srečno in vse lepo ti želim!

LP

cervus
mal pozno, ampak iz srca Jade , vse naj ,naj lp presta77
uboga revca,  a še zdaj praznuješ Loni Makaroni
Jade, kmalu pridem do Lidkine, potem pa še do tvoje hiške ..... Imam zaaaaaaaaaaalogeeeee koliko hočeš . Samo povej, želiš morda kar dva naenkrat ??!! Ali tri ?! Alo pa morda več...??!! Kar na dan z željami *štorklja*
Čestitke tudi z moje strani. Vendelina jr.

Štorklja s tabo se več ne pogovarjam.

Aja Veri bi rada, da jo še ene 4x obiščeš.

jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti