Koruzna pogača, obogatena s kefirjem
Sploh se ti jih ne mudi vseh očistit. Celi orehi zlepa ne ratajo žaltavi, sem jih imela tudi dve leti stare, pa še niso imeli nikakršnega priokusa. Ko pa so enkrat očiščeni, pa gre ta proces kar hitro. Manjši kot so delci, hitreje bodo žaltavi.
Najbolje da jih po potrebi sproti očistiš, kar je prvič lažje, drugič pa ne jemlješ prostora v skrinji.
AkiLjubi bog!
Daj mi ljudi, ki mi bodo podarili sedem žakljev neoluščenih orehov, pa se ne bom nikoli pritoževala,da jih ne morem oluščiti.
Če to ni mogoče, pa daj naslednje leto tak pridelek, da bom lahko jaz podarila tistih sedem žakljev.
F r i n aja, je še ena možnost: saj jih del lahko podariš tistim, ki bi jih bili veseli, ker si jih sami težko (ali pa ne morejo) kupiti. Saj veš, ni jih malo.
Prihodnje leto pa organizirajte s kakim vrtcem ali šolo eno zanimivo popoldne, poberite orehe,..........in se lepo imejte.
No, morda bo pa spomladanska zmrzal jesensko zadergo preprečila.
rimljanka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem

Praženo zelje s krvavicami in krompirjem