Živjo,
v nekem receptu piše, da rabim 30 dag ostre moke. Ker imam doma samo gladko moko in to 5 kg nje, me zanima ali obstaja kakšno razmerje ali kak drug način s katerim bi nadomestila ostro z gladko moko.
Hvala!
Marija
marijapo
Živjo,
v nekem receptu piše, da rabim 30 dag ostre moke. Ker imam doma samo gladko moko in to 5 kg nje, me zanima ali obstaja kakšno razmerje ali kak drug način s katerim bi nadomestila ostro z gladko moko.
Hvala!
Marija
marijapo
V moji shrambi je vedno pol/pol moke. Ponavadi moko mešam - polovico mehke, polovico ostre.
Iz ostre delam biskvitno testo in palačinke; paljeno testo za princeske. Obvezno z ostro moko pomokam desko, ko valjam kakršnokoli testo.
Pozdravček!
| marijapo je napisal/a: |
| Živjo, v nekem receptu piše, da rabim 30 dag ostre moke. Ker imam doma samo gladko moko in to 5 kg nje, me zanima ali obstaja kakšno razmerje ali kak drug način s katerim bi nadomestila ostro z gladko moko. Hvala! Marija marijapo |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Juha iz čičerike in rožmarina

Domači prijatelj z orehi in čokolado