Tudi sama želim kupiti strojček za piškote vendar razen mesoreznic in multipraktikov z nastavki za piškote nisem našla nič primernega.
Kje naj še pogledam samo za strojček za piškote, ker ostalega ne potrebujem?
Hvala za informacije.
aknelabTudi sama želim kupiti strojček za piškote vendar razen mesoreznic in multipraktikov z nastavki za piškote nisem našla nič primernega.
Kje naj še pogledam samo za strojček za piškote, ker ostalega ne potrebujem?
Hvala za informacije.
aknelabČe misliš testomat (stiskalnico) za kekse, potem v Merkurju in tudi v Šparu sem videla.
čokobanancaTudi jaz iščem tak strojček,mesoreznico.Rabim ga samo za piškote.Za vak namig hvala.Kupim tudi rabljenega,če ga ima kdo in ga ne uporablja.
ultranovaSe pridružujem ultranovi, tudi jaz iščem ta strojček.![]()
Hvala vsem za kakršne koli informacije.![]()
lp, pinka![]()
NAŠEL V KLETIIIIIIIII. JEEEE
, JEE ŠLEKA, ŠLEKA PAC ![]()
.![]()
Končno že eno leto TAKOOO željeno preprosto pecivo na metre. Je namreč že ena keks posoda prazna. Druga se pa bo kar hitro zmanjšala, saj so vremenske razmere v znamenju
in
pa seveda
in s tem povezana
. VELIKA BELA V SKLEDI +
(praznim zamrzovalnik) + različni keksi na trgu pod žgečim soncem.
Keksi na metre pa so pravo ARMY pecivo, katero me bo spet gor držalo za naslendnjega pol leta ![]()
Pozdravljeni,
vsi, ki iščete strojček za kekse. Saj mislite za "kekse na metre" ne? Jaz sem ga kupila v trgovini, kjer imajo vse za koline, zraven pa namesto nastavka za mletje mesa modelčke za kekse. Sliši se hecno, ampak tam sem ga našla! :)
JaLoPozdravljene!
Trgovina Krek, Lesce
biosA tole? Ni problema, pri nas smo pojedli že kilometre in kilometre takih keksov
SonjaTo "mašino za kekse" imajo v vseh večjih trgovinah, še posebaj v teh ki so specializirane za "koline"
Vem, da jih Jager ima pa merkur, mercator tehnika jih je en čas držal...
Lp
Laura
Jaz sem ga kupila decembra za darilo, v Kmetijski zadrugi. Nastavki za kekse so posebej, vse skupaj je stalo 21€. so pa različnih velikosti, jaz sem vzela št. 8, je ravno prav velik.
marjjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Jaffa torta