Sladki rogljiči
| kuharamater je napisal/a: |
| Ja kaj se usajate, drage pitke..... kuharamater |
Ti tole žališ, kaj????
In pusti ostalim njihova mnenja, če je tvoja sodb o odajaji kot pač je, nilkjer ne piše, da mora biti od vseh enaka.
| rimljanka je napisal/a: | ||
Ti tole žališ, kaj???? In pusti ostalim njihova mnenja, če je tvoja sodb o odajaji kot pač je, nilkjer ne piše, da mora biti od vseh enaka. [nagelj] rimljanka - zasebno mnenje |
| kuharamater je napisal/a: |
| Ja kaj se usajate, drage pitke..... kuharamater |
Tole je žalitev, te opozarjam, če prej nisi hotel dojeti, pa še uradno.
| hedonist je napisal/a: |
| Kolega amater, ne vem zakaj, ampa imam vtis, da bi se srašno rad malo prepiral pa se očitno nimaš s kom in evo, pejmo mal na Kulinariko tam je kot nalašč za en fajt. No če se motim,se ti opravičujem hedonist |
Mislim, da se zaradi tu napisanih mnenj nihče ne trese, če so napisana na berljiv in razumljiv način. Sicer pa, če mene vprašaš (ali pa tudi ne), mislim, da cellnet ne potrebuje advokata, še posebej tako slabega kot si ti.
Moje skromno mnenje, tresenje ob branju nezaželeno.
In še nekaj - od moderatorja foruma se pričakuje neka stopnja uradnosti.
In še nekaj, tukaj pišemo vsi svoja mnenja, ne glede na spol, poklic in staž na forumu.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki rogljiči

Začinjene polnjene paprike s feta sirom