21. apr 2012 21:17
Na kulinariki nisem našla recepta, mogoče pa bo tale tudi dober: http://kuhari.com/recepti/ravioli-punjeni-sirom
lp
cervus
21. apr 2012 21:17
Na kulinariki nisem našla recepta, mogoče pa bo tale tudi dober: http://kuhari.com/recepti/ravioli-punjeni-sirom
lp
cervus
28. apr 2012 16:33
Pozdravljeni,prosim za pomoč,ne najdem teme ,ki bi govorila o adaptaciji in opremljanju starejše hiše.Googlam že nekaj časa pa mi striček gooogl nič pametnega ne najde,hmmm ali pa jaz ne vem to poiskati!![]()
Če ima katera kakršne koli linke,slike,nasvete bi bila neizmerno hvaležna!![]()
![]()
![]()
Hvala že v naprej![]()
![]()
Želim vam lep,sončen dan![]()
28. apr 2012 19:52
Svetujem ti pokukat v knjigo Najlepše slovenske prenovljene hiše,avtorice Žive Deu,že sam naslov pove da so to naše prenovljene hiše,toda še vedno v duhu dediščine...sigurno boš v njej našla kakšno dobro idejo..
Srečno pri prenovi...![]()
28. apr 2012 20:07
kaj konkretno te pa zanima? izvajalci, delo v lastni reziji, nakup materiala,...
formi so predvsem: pod svojo streho, gradimo.com, mon-gradimo, opremljamo in urejamo dom, potem pa se energijadoma.si, stare-hise.si, pa se kaj bi se naslo.
V gugle vtipkas tisto kar te zanima - npr. prenova stare hise oprema, itd...
ce pa si iskala temo na kulinaricni - spomnim se teme o menjavi oken, frcadi, o barvni kombinaciji prostorov/opreme, pa renovacije stanovanja
upam da ti bo tole vsaj malo v pomoc.
29. apr 2012 13:48
Hvala obema za koristne nasvete,vse prečekirala in res je ogromno materjala,zdaj pa veselo na delo!![]()
18. maj 2012 5:17
Prosim za pomoč. Mislim, da je že bilo pisanja o paradižniku češnjevarju.O vzgoji tega paradižnika, zdaj pa ne najdem.Če mi lahko pomagate. Hvala
gajka
18. maj 2012 22:10
Zagotovo boš to našla na forumu "Moj vrt" http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1658
lp
cervus
21. maj 2012 22:42
Lepo prosim za pomoč ; pred kratkim sem na enem praznovanju , med ostalim drobnim pecivom našla eno , ki mi je bilo res zelo , zelo dobro . Žal ne vem , kako se imenuje ( nekateri pravijo , da so indijančki , bombetke ali še en naziv uporabljajo zanje , pa si žal nisem zapomnila . )
A-ja , rečejo jim tudi lampinjončki .
Sestavlljeni so iz dveh polkrožnih piškotkov , kot, da bi postavil dva , s čokolado oblita medenjaka pokončno vsaksebi , vmes med obema je kak cm kreme , posute s piškotnimi drobtinicami in postavljeni v tiste papirnate posodice za mini mafine . ( kot ping - pong žogica )
Upam , da boste iz tega opisa lahko razbrale kaj iščem . Na KulSlo nisem našla kaj podobnega . Pod nazivom indijančki so tisti stožci z beljakovim snegom , kar pa ni to kar iščem .
Hvala , lp
manca51
22. maj 2012 19:30
A res nobena ne pozna teh " lampinjončkov " ? Morda pod drugim imenom ?
lp
manca51
22. maj 2012 20:16
Mogoče misliš makaronse. 2 beljakova piškota skupaj zlimana z kremo,
lp Saša
Mir in dobro!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Raca z rezanci na azijski način

Hempy polenta