Anamarija probaj...vprašanje je koliko receptov ti bo ven vrglo....
lp goga
Sladki greh
Anamarija probaj...vprašanje je koliko receptov ti bo ven vrglo....
lp gogaSej sem ravnokar probala, včasih se mi odprejo recepti, včasih pa ne in zato imam zelo slab občutek.
Če pa grem recimo po kategorijah, pa je toliko receptov, da rabim 1 teden, da kaj najdem, ni pa izključeno, da jaz tega ne znam.
Gogad, hvala za odgovor!
Anamarija| Majaigrija je napisal/a: |
| Pozdravljene,spet se obračam na vas, tokrat z drugačnim vprašanjem.Delala bom sadno torto, oblečeno v tičino maso. Mislila sem jo narediti po spodnjem receptu:sestavine:300-350 g sladkorja v prahu 1 beljak1 žlica glukoze v prahu z 1žlico vrele vodeKer nisem dobila glukoze, me zanima, ali jo lahko nadomestim s fruktozo? Dobila sem eno, ki je namenjena pripravi hrane in pijač. Bi mi raje predlagale delati po kakšnem drugem receptu?Hvala in lep večer, MajaMajaigrija |
Glukozo dobiš v lekarni. Ne vem, če bo fruktoza v redu, lahko pa probaš - in poročaš seveda :)
AtinaZelo lepo bi bilo, če bi pisala v kolikor toliko lepi slovenščini in pustila narečje govorjenju.
Na levi poišči znak Pluspaket, klikni nanj in si preberi vse, kar hočeš vedeti o tem.
Sicer pa dobrodošla na KulSlo.
| Majaigrija je napisal/a: |
| Pozdravljene,spet se obračam na vas, tokrat z drugačnim vprašanjem.Delala bom sadno torto, oblečeno v tičino maso. Mislila sem jo narediti po spodnjem receptu:sestavine:300-350 g sladkorja v prahu 1 beljak1 žlica glukoze v prahu z 1žlico vrele vodeKer nisem dobila glukoze, me zanima, ali jo lahko nadomestim s fruktozo? Dobila sem eno, ki je namenjena pripravi hrane in pijač. Bi mi raje predlagale delati po kakšnem drugem receptu?Hvala in lep večer, MajaMajaigrija |
Majaigraja, če želiš, ti lahko pošljem glukozo v prahu, da jo ne boš iskala in kupovala zaradi ene žlice.
stanaPozdravljeni!
Jaz pa iščem idejo, katero pecivo bi se dalo lepo speči v mojih novih modelčkih. Namreč, kupila sem model kot za mafine, samo da ima 6 vdolbin v obliki medvedkov. Našemu dvo-in-pol-letniku bi rada naredila veselje in spekla pecivo, ki bi lepo šlo ven iz teh modelčkov, pa seveda bi bilo fino, če bi bilo čim bolj plosko (mafini torej odpadejo, ker mi vedno naredijo veliko kapo).
Kakšen nasvet?
Že vnaprej hvala ![]()
Jaz imam modelčke v obliki srčka in sem delala iz testa za marmorni šarkelj.Zelo lepi so in ploski,tako da lahko spečeš tudi medvedke.
lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki greh

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko