Sprašujem se, zakaj sobota. A ni nedelja Gospodov dan? Dan za počitek,za druženje, za dušo?
Priznam, tudi mene kdaj zanese v trgovino, če v soboto pozabim na kakšno sestavino za kosilo, sicer se pa ne pustim.
Na nedeljo!
Mic
Sprašujem se, zakaj sobota. A ni nedelja Gospodov dan? Dan za počitek,za druženje, za dušo?
Priznam, tudi mene kdaj zanese v trgovino, če v soboto pozabim na kakšno sestavino za kosilo, sicer se pa ne pustim.
Na nedeljo!
Mic
| slepakura je napisal/a: |
| Kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo! Zal sem pozabila avtorja. slepakura |
Ja, abstiniranje je dober trening.
Jaz ga prakticiram vsake toliko, čisto tako, zaradi vzdržljivosti.
Sicer pa tudi ne nakupujemo vsak dan, kvečjemu enkrat na teden, v soboto, nedeljo, ker sicer ni časa. Hotlejdi, pri nas ni varante, da bi šli med tednom, ker sem raje 2 uri na dan z otrokom, kot da bi z njim besno letela v trgovino, prišla domov in jo dala spat.
Pa ob sobotah si privoščimo kavico zjutraj skupaj, ali sladoled. Sploh zdaj, ko je vreme bolj tako, pač nekam gremo, vseeno kam. Tudi za vogal bloka v slaščičarno. Telefoniram tudi ko je nujno, enkrat na par dni. Pa moža vsak dan zvrcenm, da me pride iskat na postajo. : ) Ker nikoli ne veš, kdaj bo mestni bus pripeljal...
Jaz sem že zdavnaj ozavestila potrošništvo in bombandiranje z reklamami. Sem jih pa včesih vesela, ker najdem kaj takega, kar bom kupila ob priliki, ko bom tam, kje blizu trgovine. Je pa to fenomen Slovenije, kako in koliko se nakupuje. Ne glede na to, koliko novih trgovin se pojavi, moč nakupovanja ne upade... Tu bi bilo dobro iskat problem.
In ko bojo ljudje ozavestili to, potem bo vseeno, če bojo trgovine odprte 24 ur na dan, vse dni v tednu.
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučke s sirom

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo