Ogledala sem si ta strojček, ki je tretutno v mercatorju v akciji. Zanima me ali imaste kakšne izkušnje z njim?
lp
miška1
Temo je spremenil(a) miška1 dne 15. nov 2007 11:04:46
Ogledala sem si ta strojček, ki je tretutno v mercatorju v akciji. Zanima me ali imaste kakšne izkušnje z njim?
lp
miška1
Temo je spremenil(a) miška1 dne 15. nov 2007 11:04:46
| stasafrank je napisal/a: |
| Je pa tako, da tistih dodatkov za ribanje ne uporabljam, ker je potem preveč pucanja. |
Jaz ga imam že 20 let- po 15 letih (precejšnjega garanja) so se plastični zobniki obrabili, zato sem kupila novega. Zame je nepogrešljiv.
Staša, nastavek za orehe sem pa tudi jaz kupila, pa je zanič. Orehe meljem na najfinejši "šajbi" za ribanje (male solzice), pa je super. Tista z velikimi solzicami pride prav za jabolka, rezalna plošča za rdečo peso, bučke, korenček (seveda za večje količine- ozimnico...) Že v štartu sem dokupila dodatno skledo za stepanje beljakov, ker je veliko receptov na to vižo... z nakupom novega strojčka pa sem dobila še eno.
Mašinco za sladoled pa sem ogledovala, pa se nisem navdušila ravno zaradi mlinčka za orehe. Koliko časa pa traja, da nastane sladoled (od trenutka, ko vliješ maso v stroj)?
LP, V.Imam ga vsaj tako dolgo kot Vilma, in še zmeraj dela. Največ ga uporabljam za gnetenje in stepanje, okroglih nastavkov že dolgo časa nisem uporabila. Se mi pa zdi, da je zraven potreben še en multiprakrik z nožem za izdelavo vlečenega testa, testa za rezance in za mletje.
Zgleda, da obstajata dva različna nastavka za mletje orehov, ker sem že večkrat brala, da se packajo. Sama jih meljem z nastavkom, kateri se pritrdi na mašinco za meso in se krasno zmeljejo tako orehi kot mandeljni.
LijanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirin kruh s semeni

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom