Zdaj, ko je Goljat tako aktualen, pa imam še jaz vprašanje. Je morda že kdo bil pri njemu na tečaju za enolončnice in zelenjavne jedi? Zanima me, kaj vse skuha na obeh tečajih? Vam je bilo všeč?
Lp
anajana
Zdaj, ko je Goljat tako aktualen, pa imam še jaz vprašanje. Je morda že kdo bil pri njemu na tečaju za enolončnice in zelenjavne jedi? Zanima me, kaj vse skuha na obeh tečajih? Vam je bilo všeč?
Lp
anajana
Moj oče je bil na ribah in ker doma nikoli ne kuha, je pa vsak vikend na morju, kjer si sam kaj ribjega cmari, smo ga poslale gor, na tečaj. Zdraven je šel tudi moj mož, da sta šla skupaj. Pa je rekel in bil čisto fasciniran, kako mojster kuha. Pa težko je sledil, kaj vse se kuha, ampak to se tudi meni zgodi, pa imam veliko izkušenj, še dobro, da dobiš gradivo pred sabo in po tem spremljaš.
Pa je rekel moj oče: Goljat reče, čebulo popražimo. Moj oče je pa razmišljal, kaj pomeni prepražiti ??? !!! No, saj potem je videl, pa vseeno. Me, ženske doma, smo dol padle od smeha, ko je to povedal, do kakšnih zadreg je prihajalo... Tko da, je mal težko za tiste, ki nič ne znajo, pa so še bosi v terminologiji. Ampak je moj oče videl, da ni sam takšen, ko ga je ena gospa poleg vprašala, če je kak poseben pomen pri kuhi, ker je Goljat dal nakaj kuhat z narobe obrnjeno pokrovko, ker je žlico gor odlagal...
Kruh pa zdaj pečeta moja mami in sestra, ki ga prej nista nikoli. Ju je mojster razsvetlil...
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni semifreddo

Bananin puding z vanilijevimi rogljički