Dekoracija iz sladkorja pri goljatu

Ja res je šmrc. Upam, da si boste vse fotografsko zapomnile, da boste lahko potem poročale. jade
Jade, ravno včeraj zvečer sem gledala po moji knjigi te nitke iz cukra in ostalo kranclanje, pa je bila kot prvo navedeno, da naj tla pokrijem s časopisnim papirjem, ker drugače bo veliko pucanja.  Morda bomo pa v vesoljskih oblekah. Loni Makaroni

Če še koga zanima oziroma osvežujem zadevo:

16.12. ob 9ih

1. Barbara

2. mimika

3. tanjapr

4. sarabande

5. prosto

6. prosto

16.12. ob 17ih

1. veri

2. stana.r

3. neroli

4. habibti

5. hruškabanana

6. prosto

17.12. ob 17ih

1. Barbara9  

2. mamamia

3. nb

4. elaphus 

5. ksenjako

6. Marija V.

18.12. ob 17ih

1. Lidka

2. darjuška

3. majamarko

4. val

5. Loni Makaroni

6. prosto

Loni Makaroni Sporočilo je spremenil(a) Loni dne 09. dec 2007 19:27:36 Sporočilo je spremenil(a) Loni dne 09. dec 2007 19:28:59
loni, a to je vse za dekoracijo za sladkarije? tanjaj tanjaj
Odgovarjam namesto Loni ja, tukaj gre vse za dekoracijo iz sladkorja, za temi datumi je tečajev nepreklicno konec...
smrk, jade, kako se lahko odločiš za krvavico, če imaš na drugi strani cuker?;) Veri
Če se slučajno ktera premisli ,in se še odloči za tečaj vračam na vrh. val
veri, morda bodo delali pa ta sladke Loni Makaroni
Eh Veri, če bi se mene vprašalo bi jaz definitivno šla, ampak kaj češ višja sila. jade
Aja, saj res, te višje sile, ti imaš policaja doma, to se res ni za hecat, bomo še kako položnico pokasirali;) Prideš enkrat k nam na obnovo znanja? Bova s stano vse demonstrirali, a ne stana? Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti