Dekoracija iz sladkorja pri goljatu

mene pa zanima če gre katera v škofjo loko iz ljubljane? pa bi še mene pobrala nekje v mestu? in si razdeliva stroške za prevoz. če seveda je katera iz ljubljane... aha, gre se pa za to nedeljo. no, če me katera vzame pod streho (avta, seveda:) naj mi prosim sporoči. hvala. hruškabanana
bi bilo fino, če poveš, ali zjutraj ali popoldan, hruskabanana. rimljanka
joj, pozabila sem... sem popoldne... hvala za opozorilo:) lep večer. hruškabanana

Hruškabanana, z Veri greve iz Ljubljane in se nama lahko pridružiš, če želiš.

stana
joj, to bi bilo super... me bo fant dostavil tja od koder kreneta, da vama ne bom povzročala težav... bom ful hvaležna in tiha kot hruška. se še slišimo prav...? hruškabanana

16.12. ob 9ih

1. Barbara

2. mimika

3. tanjapr

4. sarabande

5. prosto

6. prosto

16.12. ob 17ih

1. veri

2. stana.r

3. neroli

4. habibti

5. hruškabanana

6. prosto

17.12. ob 17ih

1. Barbara9  

2. nb

3. elaphus

4. ksenjao

5. Marija V.

6. prosto

18.12. ob 17ih

1. Lidka

2. darjuška

3. majamarko

4. val

5. Loni Makaroni

6. prosto

Loni Makaroni
Hruškabanana, če boš samo tiho kot hruška, te bova s stano pojedli;) stana, srček si, so ti že povedali?;) Veri
Hruškabanana saj itak ne boš prišla do besede, ker Veri in Stana tolk govorita... jade
Aja pa pazi se, ker Veri je skoz lačna. Sicer se ji ne vidi, ampak tako pravi. jade
Aja, a zgledam, ko da sem skoz nabasana ko pujčki, ki jih boste klali, a?:) No, saj mora bit malo rezerve, pravijo;) Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti