Domači prijatelj z orehi in čokolado
| majamarko je napisal/a: |
| ...ker ni več krošenj s pisanimi barvami listja, pošiljam nov izziv:) http://foldingtrees.com/2008/08/flower-week-tissue-pa lp, |
| zima13 je napisal/a: |
| Kje se dobi tiso "kosmato žičko", ki jo uporabljate pri izdelavi teh papirantih rož iz prtičkov? zima13 |
To so čistilci za pipe, če se ne motim.
| zima13 je napisal/a: |
| Kje se dobi tiso "kosmato žičko", ki jo uporabljate pri izdelavi teh papirantih rož iz prtičkov? zima13 |
Te čistilce (kosmate žičke) za pipo sem videla v Kik-u. Cel komplet za smešen denar... (mislim, da 1€, ne pa me za besedo držat). So pa bile različnih barv (oranžne, rdeče, rumene, zelene...)
Sem si malo spet ogledala vaše čudovite šopke ... Se bom letos tudi jaz opogumila in kakega nardila ( se ponavadi prepozno spomnim). Upam, da boste tudi ostale letos dale vaše čudovite izdelke na ogled drugim, da si bomo spet malo napasli očke ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači prijatelj z orehi in čokolado

Bowla s kozicami