Bravo. Ostani trdna in močna še naprej.

Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Bravo. Ostani trdna in močna še naprej.
Za mano je podobna izkušnja, le v še hujši obliki in vem, da ni lahko, se pa da. Potrebovala sem leto dni, da sem se sprijaznila sama s sabo in priznala najprej sebi sebi in potem še okolici, da sem naredila napako. Vendar sem potem naredila totalni rez. Psihično in finančno sem bila kar nekaj časa na dnu, ampak sem se pobrala. Danes, ko z distanco gledam na to obdobje si tega ne očitam več, vem, da sem bila mlada, na življenje totalno nepripravljena in so me lepe besede zavedle. Si pa še danes čestitam, da sem to zmogla in si uredila življenje brez prepirov in tepeža.
Vem, da bo uspelo tudi tebi, saj si prvi in najtežji korak že naredila, ostalo pa še pride.
tejkica| Postrzjaca je napisal/a: |
| Močna sem :D Postrzjaca |
Bravo, kar tako naprej! ![]()
Glede nadlegovanja po gsm-ju, najbolje bi se bilo temu izogniti z menjavo številke.
girica http://sladki-koraki.blogspot.com/
Najbolje bi bilo naročiti novo številko, tole pa nekaj časa obdržat in "sms-je" je shranjevat za vsak slučaj, saj so zelo dober dokaz....in nikoli ne veš kdaj boš dokaz potreboval...uradno ali pa le samemu sebi , zakaj ne več "tja" gor..
Escada
Sporočilo je spremenil(a) escada dne 11. 2010 14:34
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoki s šampinjoni in modrim sirom

Dušene školjke s pivom na sredozemski način