Rogljič Croque Madame
Postrzjaca, (ne bom napisala "draga"), ker sem se prav razjezila ob tvojem tako dolgem pisanju.
Groba bom, ampak bom napisala prvo, kar mi je padlo na misel: "Škoda, da si študentka in tako "tupa"". (da ne rečem "*lupa".
Že zdaj po nekaj mesecih pa take zdrahe. Ti si prišla k njim, pri njih je pač tako stanje kakršno je. Dobro vemo, da se zapuščinske stvari rešujejo leta in leta. Kaj pričakuješ, da boš ti zravnava krivo reko. Da se bo mati odpovedala oz. skregala s hčero zaradi tebe??? Ja, kar misli si.
Dekle, pot pod noge in beži dokler te noge nosijo.
Kaj pravijo tvoji starši na to, ali si jim sploh povedala?
Pišeš "...drugače se preseliva k meni". Kam k temi? Imaš ti svoje ali imajo starši? Kam siliš spet na gotovo. Končaj svoj študij, se zaposli in potem boš videla, mogoče ti se odprejo obzorja. Mogoče boš z drugimi očmi gledala v svet.
Pozdravček!
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Ne spomnim se, če je bila ekipa na forumu že ob kateri temi tako usklajena, kot je na postrzjacino vprašanje.Vendelina jr. |
Vse ste ji tako fajn napisale, da se lahko pod vsa vaša mnenja in nasvete le podpišem.
Draga Postrzjaca , to ni življenje zate in nisi vredna, da bi bilo kdo s teboj tako ravnal. Kot ti je že svetovala Vendelina jr. in pred njo ostale, spakiraj in pot pod noge domov, k tvojim domačim. Če pa tam stvari niso urejene k prijateljici ali v najem. Le daleč stran od tam. Ker, če se do sedaj stvari niso uredile se NE BODO NIKOLI! In to, da sta si, s fantom, dala rok 1 leto, da stvari uredita je le prelaganje tega koraka v nedogled.
Zato pa čimprej, tem bolje! Prej greš, lažje bo in z najmanjšimi "ranami" na tvoji duši.
Le pogumno.
girica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rogljič Croque Madame

Dušene školjke s pivom na sredozemski način