Princeske
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Tudi ne moremo izbirati partnerjevih sorodnikov. Pač ne vemo, koliko "zblojenihin neustrezno socializiranih" je familiji. Ampak v zapisu nesrečene kolegice sem razbrala tudi to, da jo je sestra njenega fanta udarila in je potem še kar mlatila (in mlati tudi svojo mati in svojo taščo) in da njen fant ob tem ni nič naredil, ker je kar okamenel.....Halo? |
Točno to sem jaz hotela poudariti. KAKO JE TO MOŽNO??? Če bi mene kdo samo poskušal udariti, si upam trditi, da bi moj dragi 'stopil v akcijo', pa četudi bi bil ta nekdo kdo izmed njegove primarne družine. Ne, tega 'okamenjenja' si ne bi smel privoščiti.
AtinaMed čitanjem postrazjacinega zlivanja obupa, razočaranosti in buhvečesa še, mi je samo tole rojilo po glavi:
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Te je škoda za tale horror show. Pa tvojega partnerja tudi. Kaj ti je storiti? Dokler si še mlada in brez otrok (in za božjo voljo, uporabljaj kontracepcijo, ne gre v tole norijo še kakega otroka peljati, prav?), obrni pete in sto na uro v smer doma. Vendelina jr. |
Vsake toliko časa vsi rabimo kakšno podporo. Eni jo najdemo pri partnerjih, drugi pri starših...eni pač pri čisto neznanih ljudeh na internetu.
To, kar je bilo od postrzjacike dalje napisano, je samo potrditev tistega, kar ona sama že dolgo ve. Pravzaprav od tistega tretjega dne, ko se je preselila k fantu. Zelo bi me veselilo, če bi nas za podporo prosila tudi jutri, s tem, da bi se njen post začel takole: Drage moje, kufre imam spakirane in karto za domov kupljeno. In pojutrišnjem: Zaenkrat sem pri starših in iščem službo...
Možno je, da sem zgrešila, ker res ne čitam vseh postov s popolno pozornostjo, ampak doslej še nisem naletela na kakšno, ki bi napisala, kako je obrnila zadevo na bolje, s tem, da je situaciji obrnila hrbet.
Vsi, ki dajemo dobronamerne vzpodbujujoče nasvete, bi radi kdaj pa kdaj v zameno čitali, da je imela zgodba Happy Ending. Ker, če premislimo, vsi (vse) mislimo več ali manj enako.
Pa še tole: Fant, ki te spravi v tako situacijo, te ni vreden.
Čaki mal.... sestra te mlati on pa stoji zraven in gleda "ko tele v nova vrata". ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaj takega pa še ne. ![]()
| matejac je napisal/a: |
| Oprosti Postrzjaca, Sicer pa je normalno, da žrtev brani svoje 'mučitelje'. Upam, da boš še 1x premislila. Res upam.Mateja |
Matejac, točno tako.
Oni so CELO ŽIVLJENJE živeli v zdrahi, prepirih itd., zdaj se bodo pa v enem letu pošlihtali? In najprej fant niti ni vedel, da so razmerja v družini vse drugo, kot složna?
Ne vem sicer, zakaj ljudje finančno investirajo v tujo hišo!
Ljudje se nočejo odtrgati (ločiti) od časa, ki so ga vložili v razmerje s partnerjem (VSi smo kdaj slišali: Res ne bi rada šla po tolikih letih), kaj šele, da bi jih zapustili potem, ko so še finančno investirani! Saj veš kaj pravijo, bog je sebi najprej brado ustvaril! Torej, poskrbi najprej zase.
Da bi se pa morala zaklepati pred tako rekoč svojimi ljudmi? Ne, to pa ne.
Ne, nisem prebrala vsega, kar je tale postrca napisala, ker je vse skupaj eno veliko zagovarjanje, kot je Matejac pravilno ocenila. Samo pazi, da se ti ne bo zgodila nesreča v obliki nič hudega slutečega
. Sicer mi pa nekaj pravi, da letijo vsa naša mnenja (ne upam jim reči nasveti) v prazno. ![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Princeske

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči