Kmetija

EvaLuna  

član od: 22.6.2010

sporočila: 114

24. nov 2011 19:06

uf, nekaj sem se spomnila, ali niso v zadnjem tednu 4 osebe, torej si je Matej priboril le 10 teden, ne pa finala?Potem pa pridejo vsi izpadli člani nazaj in izglasujejo kdo gre v finale??? Ker tudi zdaj jih je 6 notri, ven gresta pa le še dva, v trenutnem osmem in nato še v devetem tednu?

EvaLuna

Blanchy  

član od: 22.12.2005

sporočila: 2017

24. nov 2011 19:44

EvaLuna je napisal/a:

Matej je pobral 30 cekinov iz tlake in že je v finalu. Že dolgo pa se govori, da je Vlasta tudi tam.

EvaLuna

Iz tretje roke sem izvedela, da se tudi sama Vlasta hvali s tem, da je v finalu 

Blanchy

zaja  

član od: 7.12.2009

sporočila: 207

24. nov 2011 22:30

Eva Luna, karte kažejo, da bo Simon v finalu.

zaja

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

24. nov 2011 23:06

Bogu bodi potoženo, da kmetije ne bo dobil tisti, ki si jo po mnenju večine zaluži. Vedno je tako.

V finale bo šel tisti, ki bo ujel pravi trenutek, zmagal pa tisti, ki bo boljši.

Mislim, da je v finalu res Vlasta in Matej, ki sta moja antofavorita. Zaradi spleta okoliščin pač.

Glede Vesne pa mislim, da je pokazala, da je nekonfliktna in da se je dobro obnesla v napadih, ki jih ni bilo malo.

Vesni nima nihče pravice ničesar očitati, in ji predavati o morali. Če Vesna meni, da se je zaljubila, sta dve možnosti: ali so ji to naročili, ali pa to res čuti. Srce nikoli ne vpraša, kdaj sme na pot in kam.

Pozabljate, da so na kmetiji vladale izredne razmere, da je bila Vesna v hudi stiski, da je našla v Simonu, ki je bil prav tako izgnan, primernega prijatelja. Pot do zaljubljenosti je kratka. In če mene vprašate, je dobro, da se jima je to zgodilo. Takle flirt nikoli ne načne, kaj šele zruši, zrele zveze. In življenje je njuno.

Res pa je, da je na drugi strani kopica ljudi, ki šlihtajo tuja življenja in ki ji očitajo njeno predrznost. Koga bi morala Vesna vprašati, ali se lahko zaljubi, če je to korektno, če je življenje njeno? Vas, mene, moža, Simonovo partnerko?

F r i n a

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

25. nov 2011 6:59

Frina

lp! galja

pirnica  

član od: 21.3.2011

sporočila: 689

25. nov 2011 8:59

Hvala, Frina, za tole razmišljanje! Se popolnoma strinjam.

pirnica

spela  

član od: 31.8.2001

sporočila: 350

25. nov 2011 9:33

Tudi jaz kmetijo najbolj privoščim Darkotu ali Vesni. Glede na to, da je  vse bolj kot ne zrežirano in sta v finalu Matej in Vlasta, pa zmago privoščim Mateju.

Spela

gobica1402  

član od: 21.7.2007

sporočila: 500

25. nov 2011 10:13

Jaz sem od začetka gledala kmetijo, ampak potem me nekako mine. Zdaj je že teden in pol ne spremljam več. Zdaj zvečer berem knjige zase in pravljice za otroka.

Ponavadi me mine zato, ker ljudje, ki so mi zanimivi  in imajo več pozitivnosti, kaj kmalu zapustijo kmetijo (tu ne štejem Mateja; njegov značaj je zame grob, avtoritativen in nič kaj prijazen do drugače mislečih ljudi). Tako, da sedaj samo še vaše komentarje berem, zato le na koncu napišite, kako se bo končalo.

Drugače pa sem prej navijala za Damijana, zdaj pa za Darkota.

gobica1402

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4369

25. nov 2011 10:27

Frina

rrr

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

25. nov 2011 22:04

spela je napisal/a:

Tudi jaz kmetijo najbolj privoščim Darkotu ali Vesni. Glede na to, da je  vse bolj kot ne zrežirano in sta v finalu Matej in Vlasta, pa zmago privoščim Mateju.

Spela

Madona Špela, Matej je najbolj negativna osebnost v celi zgodbi! Esada in Vlasta skupaj ga ne odtehtata!

Meni ne gre v glavo, kako nihče ni komentiral Matejevo nizkotnost: S kmetije ga pošljejo na dnino, da nekaj zasluži za celo skupnost. Zaradi tega ni na kmetiji delal. In kaj se zgodi? Cel denar porabi za sebe, da si kupi ...........

A ni to skrajnje nizkotno, in cela skupnost to sprejme s pritrjavanjem: saj je prav naredil. Za mene je to logika da te kap. A nam to hočejo vcepit kakšno kapitalistično logiko, češ, ni morale, ni etike, denar je najvišja vrednota.

Ravno je na pop TV ena punca z miganjem z ritjo zaslužila 7.000 €v.

No, ja, saj smo hotli kapitalizem in sedaj ga imamo ( pa uživajmo, posebej v visokih etičnih nornah )

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti