24. nov 2011 23:06
Bogu bodi potoženo, da kmetije ne bo dobil tisti, ki si jo po mnenju večine zaluži. Vedno je tako.
V finale bo šel tisti, ki bo ujel pravi trenutek, zmagal pa tisti, ki bo boljši.
Mislim, da je v finalu res Vlasta in Matej, ki sta moja antofavorita. Zaradi spleta okoliščin pač.
Glede Vesne pa mislim, da je pokazala, da je nekonfliktna in da se je dobro obnesla v napadih, ki jih ni bilo malo.
Vesni nima nihče pravice ničesar očitati, in ji predavati o morali. Če Vesna meni, da se je zaljubila, sta dve možnosti: ali so ji to naročili, ali pa to res čuti. Srce nikoli ne vpraša, kdaj sme na pot in kam.
Pozabljate, da so na kmetiji vladale izredne razmere, da je bila Vesna v hudi stiski, da je našla v Simonu, ki je bil prav tako izgnan, primernega prijatelja. Pot do zaljubljenosti je kratka. In če mene vprašate, je dobro, da se jima je to zgodilo. Takle flirt nikoli ne načne, kaj šele zruši, zrele zveze. In življenje je njuno.
Res pa je, da je na drugi strani kopica ljudi, ki šlihtajo tuja življenja in ki ji očitajo njeno predrznost. Koga bi morala Vesna vprašati, ali se lahko zaljubi, če je to korektno, če je življenje njeno? Vas, mene, moža, Simonovo partnerko?
F r i n a