Kmetija

No, pa povej, kaj si misliš. Ker vsake toliko tudi jaz stojim v kakšni taki vrsti. Pravzaprav v zadnjem času niti ne več, ker je loterija itak pogruntala sistem, da takim zgubam, kot sem jaz, bolj na izi cufa denar iz rok.

Moram sicer povedat, da to počenjam že leta, da pri tem nimam niti kančka slabe vesti, ki bi me silila gledat v tla, saj to počenjam izključno s svojim denarjem. In ob tem si mislim tole - v gostilne ne hodim, v takšne in drugačne šopinge tudi ne, na dopustu nisem bila že vrsto let (pa ne zato, ker si finančno tega ne bi mogla privoščit, pač pa so vzroki drugje) itd itd....V vseh teh letih, ko to počenjam, bi se nabral kupček denarja, s katerim bi si mogoče lahko kaj privoščila, lahko pa bi ga tudi spihala v zrak, lahko bi se ga vsake toliko mal nacedila...torej vsako tele ima svoje vesele in gušt je le gušt.

Sicer je tole čist off topic, je pa nadaljevanje frininega razmišljanja.

Aja, pa v dosedanjem dogajanju na kmetiji zaenkrat ne vidim nikakršnega natega - mogoče je pa tole recino pisanje nateg in nas je veliko ovac, ki bulimo v ekran pričakujoč nateg, že nategnjeno

rrr

Joj,tale napovednik za drug teden je bil pa huuud.Zdaj me pa res zanima,kaj bo?Recaaa,dej nam mal namign.

nataska2

A bo perje letelo?

zaja

Pa napovednik je bil res pester.Nekaj je bluzila Lili tudi o hudem kršenju pravil.V glavnem,zanimivo bo.

nataska2

Iz kmetije bi bilo potrebno nagnati Vesno, Esado in Valerijo, pa bi bil mir (ali pa tudi ne)!

Andrejčka je pa škoda, da je sploh prispel med te pijavke, jim nasedel......meni se zdi prav prijeten fant!

No, počakajmo, kaj pomeni   h u j š a    k r š i t e v!

lp! galja

Kaj ga bo škoda, sam se je menda sam odločil, da se priduži, saj ga ni nihče prisilil. Ali se morda motim?

rimljanka

Meni pa je žal, da je odšel Damjan. Sem mu privoščila, da bi dobil kmetijo.

gobica1402

Rimljanka, nič se ne motiš vsak odgovarja zase,sploh ni bilo nobene napetosti.

Milži

Ampak bi se pa uni tm gor lahko poskril, če bi nas ene par s Kulinarike prišlo, hehe...

(jst mam vloge že razdeljene v mislih press)

(pa za dvoboje imam že tut pare naštimane press II.)

Mygrace

Kmetijo sem gledala trikrat. Takrat tisto dramo s pismi, pa v petek in včeraj, ko je bil izločilni boj. Všeč so mi Vesna, Damjan in Darko (? saj mu je tako ime?). Neumno se mi zdi, da sredi tekmovanja uletita še 2 nova in postaneta člana družine. Ni pravično do ostalih, ki so tam od začetka. A šov mora bit, pa mal krega in galame.

Obupno se obnašata Esada in ona Dolgolasa Bjonda. Ženska je stara blizu 50, obnaša se kot nezrela najstnica, skoz napada ljudi, jezika in dela zdraho. Esada zna povedat samo 1 stavek: "Jaz vedno povem vsem v glavo kar si mislim in sem to kar sem." Tipične reality show floskule.

Strašno grdo se mi je zdelo, kako sta se včeraj Esada in Dolgolasa Bjonda veselili izpada Damjana. Prav histerično privoščljivo. Ni mi jasno zakaj tako? Ne vem kaj so imeli prej, a Damjan se mi zdi tak nežen, nekonflikten možakar. le zakaj bi mu nekdo tako zelo privoščil poraz?

Morda bi morala Esada le dobiti tisto jajce v glavo...

saša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti