No, pa povej, kaj si misliš
. Ker vsake toliko tudi jaz stojim v kakšni taki vrsti. Pravzaprav v zadnjem času niti ne več, ker je loterija itak pogruntala sistem, da takim zgubam, kot sem jaz, bolj na izi cufa denar iz rok.
Moram sicer povedat, da to počenjam že leta, da pri tem nimam niti kančka slabe vesti, ki bi me silila gledat v tla, saj to počenjam izključno s svojim denarjem. In ob tem si mislim tole - v gostilne ne hodim, v takšne in drugačne šopinge tudi ne, na dopustu nisem bila že vrsto let (pa ne zato, ker si finančno tega ne bi mogla privoščit, pač pa so vzroki drugje) itd itd....V vseh teh letih, ko to počenjam, bi se nabral kupček denarja, s katerim bi si mogoče lahko kaj privoščila, lahko pa bi ga tudi spihala v zrak, lahko bi se ga vsake toliko mal nacedila...torej vsako tele ima svoje vesele in gušt je le gušt.
Sicer je tole čist off topic, je pa nadaljevanje frininega razmišljanja.
Aja, pa v dosedanjem dogajanju na kmetiji zaenkrat ne vidim nikakršnega natega - mogoče je pa tole recino pisanje nateg in nas je veliko ovac, ki bulimo v ekran pričakujoč nateg, že nategnjeno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()