Kmetija

Meni je najbolj vščeč, da o neki oddaji, ki jih gledajo samo nižji ljudje ( npr. ežoj, pa jaz), ker jih oni ne gledajo iz spoštovanja, do česa že, ne, zaradi gnusa do takih oddaj, najbolj komentirajo tisti, ki je sploh ne gledajo.

Nič ne vidijo, vse opazijo, pa se jim vse gnusi.

Tako je življenje: različno ljudje, tudi taki, ki jim je vseeno, da jih opazujemo, kaj počnejo, taki, ki se ne znajo brzdati in svoj grd portret kažejo celemu svetu na denar, ki ga niti ne bojo dobili.

Packi, ti na POP TV, da jih vzpodbujajo pri grdobijah, fej in fuj, da pokažejo le pikantne zadeve, pokvarjenci, udeleženci niso taki, anede. In celo nas silijo, da vse to gledamo, namesto da poslušamo " prepričljive " ekonomiste, od katerih eni pravijo, da bo bolje, drugi, da bo slabše.

Ljudi v grdobije je težko prepričati, pikantne zadeve so sol teh oddaj, ki ni prva, in so pristne, ne zaigrane, če pa koga našuntajo, pa naj imajo.

Bančniki, zmagoviti gradbinci z umazanimi lopatami, oni so boljša možnost. Za tržno nišo. Popeniš, ko jih gledeš in veš, da jih plačuješ za njihove neumnosti, pa še reveže delajo.

A ni Kmetija boljša - nič jim ne plačajo, zaradi njih pa ni noben revež.

PS Popenim tudi, pa ni za razbit TV, da bi rabila novega.

F r i n a

gremo gledat kmetijoooo

nataska2

no, pa smo mal pojokali zraven, kajne

181604

No pa še kar malo glejte. A ni to nateg s pismi??????? Bi rekla da je.

lp Vesna

frina je napisal/a:

Meni je najbolj vščeč, da o neki oddaji, ki jih gledajo samo nižji ljudje ( npr. ežoj, pa jaz), ker jih oni ne gledajo iz spoštovanja, do česa že, ne, zaradi gnusa do takih oddaj, najbolj komentirajo tisti, ki je sploh ne gledajo.

Nič ne vidijo, vse opazijo, pa se jim vse gnusi.

Tako je življenje: različno ljudje, tudi taki, ki jim je vseeno, da jih opazujemo, kaj počnejo, taki, ki se ne znajo brzdati in svoj grd portret kažejo celemu svetu na denar, ki ga niti ne bojo dobili.

Packi, ti na POP TV, da jih vzpodbujajo pri grdobijah, fej in fuj, da pokažejo le pikantne zadeve, pokvarjenci, udeleženci niso taki, anede. In celo nas silijo, da vse to gledamo, namesto da poslušamo " prepričljive " ekonomiste, od katerih eni pravijo, da bo bolje, drugi, da bo slabše.

Ljudi v grdobije je težko prepričati, pikantne zadeve so sol teh oddaj, ki ni prva, in so pristne, ne zaigrane, če pa koga našuntajo, pa naj imajo.

Bančniki, zmagoviti gradbinci z umazanimi lopatami, oni so boljša možnost. Za tržno nišo. Popeniš, ko jih gledeš in veš, da jih plačuješ za njihove neumnosti, pa še reveže delajo.

A ni Kmetija boljša - nič jim ne plačajo, zaradi njih pa ni noben revež.

PS Popenim tudi, pa ni za razbit TV, da bi rabila novega.

F r i n a

Kateri nižji Frina, a misliš nas, ki smo bolj majhni ali kaj? Jaz sem odraščala v družini, kjer so bili vsi višji od mene, pa me je, kadar sem se pritoževala zaradi tega, nona vedno potolažila da je delo pri tleh.

No. Kmetijo bi prav rada in z veseljem gledala, pa magari vsak večer, je pa žal na sporedu ravno ob uri, ko imam polno hišo takih, ki ne marajo televizije(mi lajšajo osamljenost, alko nam pa daje moč in brzino).
Saj včasih jo pustim prižgano in malo vlečem na ušesa, ampak seveda to ni to. Kaj in kako vplivajo na oddajo producenti si seveda predstavljam, kljub temu pa klobuk z glave vsem, ki so za uresničitev svoje želje pripravljeni ne samo preživeti nekaj mesecev po pravilih TV hiše, ampak se ponujajo v žvečenje vsakemu, ki ima pet minut časa. Pogumni ljudje, vsakemu od njih privoščim in želim, da se jim sanje uresničijo.

Jamranja in pritoževanja svojcev itd. pa ne razumem. Saj menda udeleženci niso maloletni otroci, ki jih je nekdo navlekel na nekaj? Kakšen nateg?

Ajoj, zdaj se bodo pa še vse avstrijske kavke, ki jih spustijo v portoroški kazino pritoževale ker so zapravile deset ojrov.

In firtoh

nola

Sporočilo je spremenil(a) nola dne 12.nov 2011 05:01

Frina, med Kmetijo in politiko je še veliko vmesnih tem, ni vse črno-belo, veliko sivih odtenkov je vmes. In barvnih tudi. Za tiste, ki veliko gledajo tv.

Jaz zelo malo gledam, pri nas gre malo po nolino, so večeri s čim drugim izpolnjeni.

Preden pa kaj napišem o čem, si to tudi ogledam in zato lahko svoje mnenje tudi zagovarjam.

mamamia

Strinjam se z Nolo, razen v odmevu glede nizkih ciljov pri gledanju TV. Z višino od tak  TV izbor pa res nima nič, odkar so daljinci.

Nekateri so prepričani,da je gledanje političnih zadev, ki so, če smo natančni, tudi en realiti šov. Ljudje pravioma vstopijo vanjo, da bi dobili premoženjsko korist, ko jih gledamo, se blamirajo, se pritožujejo, da jih ne smemo gledati, niti ocenjevati, imajo svoje scenariste, ki jih tudi silijo v stvari, ki so umazane. Prikažejo takisto tisto, kar jim ustreza in kar oceni scenarist, pardon, producent kot dovoljeno. Le njihove izjave so resnične, natur, take kot jih ujamejo kamere. Politika je Big Brother, ki včasih nima kamere.

Izbrati med eno neprijetno in drugo neprijetno sceno se prevesi ob vprašanju, kje je lepša pokrajina.

Žal nimam časa, da bi pogledala oddaje, ki bi jih rada in res gledam TV samo še pri mami.

Kmetijo gledam ves čas, zato sem prepričana, da je moja ocena bolj verodostojna od tiste, ki tuintam vržejo uč na TV. Sicer pa ni nobena skrivnost, da tisti, ki kaj dajo nase, ne gledajo takega pofla, ker imajo višje interese.

Ne opravičujem se, ker gledam Kmetijo, ker se mi ni potrebno. Moj intelektualni potencijal gre v nič na drugačen način, in ga gledanje neke oddaje ne načenja. Čeprav priznam, da mi je v veliko večji užitek History, ki se ga res ne naveličam.

Tisti, ki misli, da svoj prosti čas izpolnjujem s poflom, fej in fuj, pa se mu zdi, da me je treba ustaviti, naj mi pove, od kod pravica, da kritizora mojo izrabo prostega časa, ki mi ostane med časom službe in prebiranjem smeti.

Bognedaj. da  pride kaki učiteljici na pamet, da bi me davila s svojo vseživljenjsko dolžnostjo, da me vzgaja.

F r i n a

in kdo bo zmagal danes

irrenca

Reca je napisal/a:

No pa še kar malo glejte. A ni to nateg s pismi??????? Bi rekla da je.

lp Vesna

No, daj že razloži ta svoj nateg. Jebela cesta, ves čas opletaš s tem nategom, argumentirat ga pa ne moreš/znaš/nočeš.

Kaj je spet nateg? To, da so bili vnaprej seznanjeni z nagrado za dobro opravljeno nalogo? Da so vnaprej vedeli, da pisma dobijo trije po izboru glave družine? Da gospodar pač ni vedel za koga se je Vesna odločila in je seveda imel s sabo pisma za vse? Da je ostala pisma odnesel?

Kaj hudiča je tu po tvoje nateg?

Issi

Moja pamet izraz nateg prevede v goljufija. In goljufija s pismi je mogoča, če pisen niso napisali avtorji, ampak jih je napisal nekdo drug, če pisem v resnici sploh niso dobili, drugega natega pa ne vidim.

Ob teh realiti šovih pa vedno ploskam izboru katakterejev, ki so upoštavali vse mogoče zaplete.

Meni je problem dejstvo, da so se pshiologom ali drugačnim vdušogledcem pustili vpogledati, da lahko z njimi manupuirajo.

Glede izpostavljanja pa je meni v taki igri večja verjetnost glavne dobitka, kot pa pri loto, ko stoji pred okencem dolga kača, potem pa gledajo sramežljivo v tla, ko grem mimo in si mislim... E, ne povem, kaj si mislim !

F r i n a

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti