Se ne spoznam kaj dosti na te reči, zato bi vprašala: a udeleženci dobijo procente od gledanosti?
lp![]()
![]()
Se ne spoznam kaj dosti na te reči, zato bi vprašala: a udeleženci dobijo procente od gledanosti?
lp![]()
![]()
| elaphus je napisal/a: |
vse je res. lp
|
![]()
Vsak udeleženec ve v kaj se spušča predvsem , da se bo močno izpostavil javnosti. Zato je vsako kasnejše stokanje in zgražanje čisto sprenevedanje.
hedonist![]()
Hedonist, točno to sem pravkar prišla napisat, pa si me prehitel.
rrr
Nič posebnega na kmetiji ,kje pa kdo vidi kakšno junaštvo, vsi so enako pridni,to je moje mnenje.![]()
![]()
Je pa tako ,da vsak svojega hvali
Milži
| ežoj je napisal/a: | ||
.................. nič večje dno od kakšnega dnevnika na kateri od televizij, precej so nad programi političnih strank ( vsaj tistih " etabliranih " ), resnični poden so viktorji, pa še je takega podna kolikor hočete. Po kakšnem kriteriju se bo nekdo postavil nad ostale in jih pomiloval, ker gledajo nekaj, kar se njemu zdi poden. A je branje Ane Karenine ( zgodba o eni prešuštnici, ki se *uka s mladim juncem in zapusti sina in moža ) neka močno intelektualna dejavnost? Pa takih nebuloz je brez kraja in konca. Kmetijo lahko dojamemo kot en psihološki laboratorij, kjer se odvija nekakšen experiment, pravila so postavljena vnaprej, izid je negotov. Učeno bi rekli: poznamo začetne pogoje in opazujemo, kar se bo zgodilo. Jaz sem pred časom imel precej odklonilno stališče do oddaj tega tipa. Mnenje sem spremenil po prebiranju frininih komentarjev. Fasciniralo me je koliko stvari ona opazi in sem spremenil mnenje in začel gledat oddaje tega tipa. Od predhodnih komentarjev ( in ti so prav tako zanimivi, ko ugotoviš, kako enako stvar različni ljudje vidijo različno ) se bi v glavnem strinjal s Vesno ( delno ) frino ( skoraj popolnoma ) ter zeto in viki. Na pop tv imajo tudi oddajo " minuta do zmage ", za moj okus pa poden ( en potunka nos v lepilo, potem na nos prilima ( brez pomoči rok ) nekakšno žogico in je nekam nese. Pa, za moj okus poden od podna: gledati kako se 22 juncev podi za nekakšno žogo, ali pa vzpeti se na vrh hriba ( pa ma gar s žičnico ) in se spustiti dol ( na smučkah ) in tako cel dan. Vsakem svoje, žalil ne bom nobenega: vsako tele................ matr, kako je kaj z luno teh dni ( neki me prebada v prstu za tipkat )
|
Slaba družba
nola| hedonist je napisal/a: |
Vsak udeleženec ve v kaj se spušča predvsem , da se bo močno izpostavil javnosti. Zato je vsako kasnejše stokanje in zgražanje čisto sprenevedanje.
|
Da se bo izpostavil javnosti ve zelo dobro, vse ostalo je pa *areg.
lp Vesna
Nateg? Ne bi rekla. Kaj točno je zate nateg?
Vse kar gledamo, se je v resnici zgodilo. Vse kar naj bi kdo izjavil, je tudi v resnici izjavil. Da pa v dnevnih oddajah pokažejo samo določene izseke, samo določene izjave ali dele pogovorov je pač jasno. Ne predstavljam si, kako bi izgledalo opazovati udeležence 24 ur na dan. Bilo bi presneto dolgočasno, namen televizije pa je zabava in seveda čimvečja gledanost. Torej se zavoljo gledanosti izreže in zmontira samo najbolj "zabavne" (beri: smešne/konfliktne/nerodne/žgečkljive - vstavi po želji) dogodke dneva. Da so morda včasih zaradi tako zmontiranih posnetkov kakšne stvari dvoumne, nerazumljene ali morda za koga tudi napačno razumljene, je pač tudi jasno.
Kaj naj bi potem po tvojem bil nateg?
IssiSe zelo strinjam s tabo Issi.
nolaJebeliš, zame je nateg to, da zdele že od pondeljka buljim Kmetijo in ne najdem natega..
(pa kaj hudiča je zakuhal un tanov, da je potrebna taka uvertura..??!!)
Sm padla na finto in uživam, nimaš kej...(iz dana u dan u svakom pogledu sve više i više napredujem press)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Eksotični suši