Kmetija

Smo zadnjič pri nas doma uprizorili simultanko.. Tale kmetija te lahko veliko nauči, samo na tapravo frekvenco se je treba vključiti... Imamo enega Arturja, eno Salome, nobene La Toye sicer (zaenkrat), nekaj Maj in nekaj Goranov, dva Marjana, Alenke smo že zdavnaj eliminirali, gospodarjev imamo pa itak veliko.. Pogrešamo zemljo in njej pripadajoče nepremičnine..a itak ni štos v temu. japaja
Artur in Goran sta v finalu

Bodite no toliko prijazni in ne govorite, kdo bo v finalu... a ni grozno, ko ti nekdo pove, kaj se zgodi na koncu knjige/filma?

tulka
če je res psiho Artur v finalu, je to res narobe svet. mimogrede sem srednjih let in rada gledam kmetijo. ko pa Salome ne bo več, pa ne vem kdo me bo zabaval še naprej. syu

Moja sodelavka pravi, da je na različnih forumih prišla do različnih informacij o finalistih:

1. Maja, Marjan

2. Marjan, Goran

3. Artur, Goran

Zdaj pa ni druge, kot da počakamo do konca

MM
Meni bi bilo še najbolj všeč, če bi na koncu vse naenkrat spustil v areno. Nagrada bi bila pa v drobižu razsuta po tleh med žaganjem..pa kolikor kdo nabere... Mal se hecam. Mal pa tut ne. In recimo da bi bil potem tisti, ki se takega plazenja ne bi šel, končni zmagovalec.. japaja

Japaja, a si ti mal žleht???

lp

cervus
moje mnenje je da bi ti "slavni" kmetje naredili najboljšo potezo, če bi denar podarili v dobrodelne namene, saj ga nihče od njih ne zasluži. syu
pol jim bo pa zmanjkal za alko.... anitram1
Kako ocenjujete včerajšnje obnašanje Arturja glede cekinov in odnosa do Salome? ekorenci Sporočilo je spremenil(a) ekorenci dne 22.okt 2009 19:08

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti