Zvezdice alla Alfredo
Vikica, izraz vladanje je odličen.
Ni mi pa jasno, v čem vidiš teamsko delo.
Pri odsotnosti organizacije, ni teama, ne teamskega dela. Vladanje je pa itak kaprica. Bistveno je, da ima svojo konkubino. To je pa tudi edino, kar mu na svetu manjka. Reflektorji in konkubina. Pozabi pa, da je treba jest danes in da bo treba poskrbeti za hrano tudi jutri. E, tu pa bodo težave.
F r i n aPravijo, da smo SAloevnci šmirjakli.
Poglehte tole kmetijo: vsi vihajo nosove nad umazanijo, da bi pa kdo očitil, to pa ne.
Posoda stoji dva dni, in po Arturju bi lahko še kak dan več.
Pomivajo z mrzlo vodo, na štedilniku nobene predgrete vode.
Krave prišle posrane in ostale posrane.
Kozo molzejo sredi ceste.
PA še nekaj: je kdo opazil, da bi božali živali. Razen Suzana, ko je odhajala.
Suzana nima pojma, kaj je sodelovanje. Živela je na tuj račun. Delo, ki bi ga morala opraviti, so zanjo morali opraviti drugi.
F r i n a
Frina ![]()
![]()
Takole mislim: na Kmetijo so prišli malce zapostavljeni zvezdniki, ki si poleg zabave želijo še promocije, ki naj bi jih vrednostile simpatije gledalcev.
Še vedno nimam občutka, da imajo kmetje občutek, da morajo skbrti zase in pošteno razdeliti delo med sabo. Zdi se mi, da ne znajo oceniti, kaj kdo zna najbolje in bi s tem največ pripomogel k udobnejšemu življenju na kmetiji.
Najbolj me je prizadelo, da se tolerira lenoba. Praktično ni nihče kritiziral Suzane, ki se je kao umaknila, ker je imela zdravstene teževe. Zdravstvene težave se odražajo tudi na obrazu, ona panedolžno čist obraz. Za njeno lenobo in šlepanje na ostale so vsi iskali opravičila, ki pa ga ni.
Artur je bil res glava družine, ampak prazna. Lenuh, ki mu ni bilo za nobeno delo. Ker mu to ni bilo dovolj, je od družine odtegnil še La Toyo, ki si še vedno ni polomila nohtov. Tudi ona nima oobčutka, da mora za skupnost prispevati kaj več kot silikonsko panoramo.
Še vedno ne vem, zakaj kozo molzejo na cesti, kar je najmanj nenavadno. Pa koza se menda molze med zadnjimi nogami. Bojim se, da bodo krave dobile mastitis, saj ne verjamem, da jih dobro pomolzejo.
Ena od lastnosti senčnih zvezd je samovščenost in egoizem. Nisem mogla verjeti svojim ušesom, ko se je izkazalo, da je Artur požlampal od 20 dl kar 4 dl vina, kisa pa ni. Všče mi je bila Marijanova skromnost, ko je bil obdarjen z mesekom, ki ga bo užival počasi in pripravljenost Alenke, da je to njegovo željo upoštevala. Ne vem pa, zakaj te klobase ne narežejo v zelnjavo in naredijo enolončnico, ali z njo zabelijo skuhan krompir.
Očitno je, da niso navajeni kuhati, niti pospravljati.
Moje simpatije ima Fredi, ki je pokazal svojo nežno plat in to tako paše. Tudi Salome precej zrelo gleda na odnose in misli za kak dan naprej.
Bi pa prosila kompetentno osebo, da pojasni napis na majci Marijana Novine: Bit Pudgurc je luksus. Bo že vedela, katero mislim.
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zvezdice alla Alfredo

Vitlof s sirom