H, sam Artur tole mal "glumi", da hoče Fredi ven? Ker Fredi nič ne reče o tem, baje sta na skrito dogovorjena, sam mislim, da je to zraslo na Arturjevem zelniku...
Salome. Ima povedat o vsakemu veliko preveč. Intrigerca - rahlo. Rahlo žleht. Sicer mi je pa všeč, da butne v fris to kar gre vsakemu. In grozno zabavna je s temi komentarji. In njenim smehom, itak. Samo je ločinica biti fer in povedat ali pa če je zdraven še mal žlehtnobe. In pri njej začenjam to čutit. Ker tudi opravlja Z drugimi, da bi nekoga namočila recimo...
Marjan mi je ql zaenkrat. Bomo videli, kaj bo.
Goran. Bluzer bil še ko sem bila jaz v srednji šoli, smo še kdaj bili zunaj skupaj. In tak je tudi ostal.
La Toya. Mi že zgleda tako antipatično, pa še deluje, ko da ne bi imela vseh dil pribitih v glavi. Pač, taka je. Ne zna nič delat, smrdi ji vse. A sama hodi že en teden v umazanih škornjih, bljak... No...
Artur. Hja. Če se res dela norca iz vsega, je po eni strani car. SIcer pa ni nek redoljuben, pa še mal ga cuka, tko da... Dela pa oddajo zanimivo. Me zanima, kako bo speljal zadevo. Ker naštudirano ima itak vse vnaprej. Za moje pojme najbolj zanimiv lik kmetije.
Fredi. Sicer zna delat, edini, brez njega bi bila težka. Ampak to poudarja čisto na vsakem vprašanju, pa ON, pa ON, pa ON... JA, saj vsi vidimo, da dela, ni pa tega potrebno tok poudarjat. In če en teden ni jedel mesa, ga tudi ne bo konec. Pa po enem tednu na kmetiji tudi niso neki taki nevzdržni pritiski, kot on govori. Za mene je en omejenec, ki ne vidi več kot iz lastnega dvorišča, kjer je doma. In ego mu seka ven.
Maja. Oh, te srnice niti vprašjo ne z mnenje. Morda jo bojo po scenariju uporabili še potem, ko bo že kdo letel ven. Definitivno (zanalašč) zapostavljena.
Miki. Zaenkrat kar ql. Bomo videli, kaj bo.
Alenka. Ojej. Zgleda kot ena ornk stara mama. Pametna. Boji se Salome, ker je direktna in se sprosti, ko je ni zdraven. Zna biti celo žleht. To, da ne mara Arturja in potem čveka to vsem, mi je mimo... Iz zdaj je "the head"... Sicer mi je antipatična zelo. In po 2 dneh vladanja ji je tu mač stresno. Ma ja...
Midva gledava vsak večer, YES!
lidka [sonce]

Peresniki z omako puttanesca