Kmetija

Rada gledam Kmetijo in tako se po dolgem času ne jezim ob gledanju raznih političnih, gospodarskih in ostalih tem, ki me tako razkurijo, da dolgo v noč ne morem zaspati. Ob Kmetiji se zabavam, še posebej ob mislih kako bi ti ljudje preživeli, če bi dejansko bili prisiljeni dalj časa živeti na tak način. Verjetno bi jih življenje hitro prešolalo v pravo smer.

Ej, frina, ne vem če boš verjela, ampak tista ( silikonska ) La Toya meni ni  niti sexi niti lepa. Ja, tudi tisto bradavico sem videl, pred nategovanjem tiste vrvi, sem mislil, da bo izpadlo kaj več. Sicer, za moj okus, bi bila veliko bolj sexi, če bi imela oblečeno navadno srajco, z morda odpetim enim gumbom preveč ( " kao slučajno "), in pol gledalec " pričakuje " da bo morda videl kaj več. Pri La Toyi ( po moje ) seksualni atributi delujejo umazano in nič kaj lepo.

Sicer, z vsem mojim pisanjem o dekoltejih, menda je ja razvidno, da namenoma mal pretiravam. Seveda je pogled na lepo oprsje nekaj lepega, ženska pa sama mora poskrbet, da ni videti " umazano ", pokaže naj, raje manj, kot več.

ežoj

http://www.finance.si/261419/Popova-Kmetija-kmalu-n

Upam, da bo kaj iz tega. Sprašujem se, če smo narod res dosegli poden, da nas televizija "futra" s takimi smetmi. Se pravi, to nam je demokracija!

Slavni Slovenci!!!! Kdo je slaven?

Organizatorje je lahko sram..., naj objavijo koliko te "modele" plačajo za to packarijo, ki jo med ostalim gledajo tudi otroci.

Pozdravček!

A zato je premeknjena iz 19.55 na 20.55. Jaz je sploh ne gledam, ker se mi zdi za malo, da nas imajo za neumne. reza
Saj ni premaknjena samo ob ponedeljkih je ob 20.55 zaradi "lepo je biti sosed",drugače pa je ob 19.55. ekorenci

Ežoj, lepo si to napisal

rrr

Ežoj, bistveno je, da si razmišljal o njeni obleki. So bili silikoni na ogled postavljeni v Novicah, pa, naj mi bo oproščeno, zgledajo res kot kravje vime. Nesorazmerne. Pa še piše, da si jih je pupa kupila pri 19, kar pomeni, da se daje v promet že kakih 10 let.

V žnablah ima vbrizgano moščobo in se je meni zdelo, da so že fajn uplahnile.

Ežoj ni najbrž rekel, da so to anti-joški.

F r i n a
dragička je napisal/a:

Upam, da bo kaj iz tega. Sprašujem se, če smo narod res dosegli poden, da nas televizija "futra" s takimi smetmi. Se pravi, to nam je demokracija!

Slavni Slovenci!!!! Kdo je slaven?

Organizatorje je lahko sram..., naj objavijo koliko te "modele" plačajo za to packarijo, ki jo med ostalim gledajo tudi otroci.

Pozdravček!

Dragička, ne mi zamerit ker si čist fajna....ampak, poglej, sej demokracija je tudi če ob 20:00 prestaviš na drug program. Pa če smo že natančni, veliko več smeti je v dnevno političnih in gospodarskih novicah.Kaj se iz tega lahko naučijo naši otroci? Da je kraja in laganje čist ok in da to odbrava tudi zakonodaja in država...saj vidimo to in slišimo tudi...a ne. A ja....pa da se ga je cool nalit in pol pobit par nedolžnih ljudi, ker se ti itak nebo nič zgodilo. Predvsem je pa žalostno to, da otroke vzgaja televizija namesto starši....Me zanima kje so starši takrat ko otrok bulji v TV kljub pozni uri. Escada

Escada, ne ti meni zamerit, KJE sem jaz kdaj rekla, da podpiram te naše dnevno politične in gospodarske novice in nasplošno zdajšnjo situacijo.

Jaz sem prva, ki bi lastnoročno naredila vislice na Trgu pred Maxijem in nanj nataknila vse "svečke" (kot so Musolinija) za vsako *****rijo.

Tisti gospodje, ki so jih v J. Ameriki zasačili z mamili... jutri - ali so pa mogoče že včeraj bili - v Jani, kot uspešni Slovenci.... Bruha se mi.

Bruha se mi, ko slišim o odpravninah, ko gredo iz firme, ki so jo dodobra okradli...

Da o zakonodaji in državi ne govorim...

Da ne govorim o mladostniškem nalivanju z alkoholom; ne bi govorila kako zgleda center Ljubljane po razno-raznih feštah...; alkohol je pa itak tema zase... ki je prisoten v vsaki drugi-tretji družini...

Potem nas pa veselo in urno POP vsak večer "podoji" s SLAVNIMI SLOVENCI.... Sami "đabalebaroši", brez cvenka v žepu, samo da se dobi denar - ni važno na kakšen način (Ne zasluži - dobiiii).

Nima smisla, saj je ura malo čez 6. Ežoj me bo razumel....

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti