Pekoča paradižnikova juha
Ej, frina, ne vem če boš verjela, ampak tista ( silikonska ) La Toya meni ni niti sexi niti lepa. Ja, tudi tisto bradavico sem videl, pred nategovanjem tiste vrvi, sem mislil, da bo izpadlo kaj več. Sicer, za moj okus, bi bila veliko bolj sexi, če bi imela oblečeno navadno srajco, z morda odpetim enim gumbom preveč ( " kao slučajno "), in pol gledalec " pričakuje " da bo morda videl kaj več. Pri La Toyi ( po moje ) seksualni atributi delujejo umazano in nič kaj lepo.
Sicer, z vsem mojim pisanjem o dekoltejih, menda je ja razvidno, da namenoma mal pretiravam. Seveda je pogled na lepo oprsje nekaj lepega, ženska pa sama mora poskrbet, da ni videti " umazano ", pokaže naj, raje manj, kot več.
ežoj
Upam, da bo kaj iz tega. Sprašujem se, če smo narod res dosegli poden, da nas televizija "futra" s takimi smetmi. Se pravi, to nam je demokracija!
Slavni Slovenci!!!! Kdo je slaven?
Organizatorje je lahko sram..., naj objavijo koliko te "modele" plačajo za to packarijo, ki jo med ostalim gledajo tudi otroci.
Pozdravček!
Ežoj, lepo si to napisal![]()
![]()
![]()
Ežoj, bistveno je, da si razmišljal o njeni obleki. So bili silikoni na ogled postavljeni v Novicah, pa, naj mi bo oproščeno, zgledajo res kot kravje vime. Nesorazmerne. Pa še piše, da si jih je pupa kupila pri 19, kar pomeni, da se daje v promet že kakih 10 let.
V žnablah ima vbrizgano moščobo in se je meni zdelo, da so že fajn uplahnile.
Ežoj ni najbrž rekel, da so to anti-joški.
F r i n a| dragička je napisal/a: |
Upam, da bo kaj iz tega. Sprašujem se, če smo narod res dosegli poden, da nas televizija "futra" s takimi smetmi. Se pravi, to nam je demokracija! Slavni Slovenci!!!! Kdo je slaven? Organizatorje je lahko sram..., naj objavijo koliko te "modele" plačajo za to packarijo, ki jo med ostalim gledajo tudi otroci.
Pozdravček! |
Escada, ne ti meni zamerit, KJE sem jaz kdaj rekla, da podpiram te naše dnevno politične in gospodarske novice in nasplošno zdajšnjo situacijo.
Jaz sem prva, ki bi lastnoročno naredila vislice na Trgu pred Maxijem in nanj nataknila vse "svečke" (kot so Musolinija) za vsako *****rijo.
Tisti gospodje, ki so jih v J. Ameriki zasačili z mamili... jutri - ali so pa mogoče že včeraj bili - v Jani, kot uspešni Slovenci.... Bruha se mi.
Bruha se mi, ko slišim o odpravninah, ko gredo iz firme, ki so jo dodobra okradli...
Da o zakonodaji in državi ne govorim...
Da ne govorim o mladostniškem nalivanju z alkoholom; ne bi govorila kako zgleda center Ljubljane po razno-raznih feštah...; alkohol je pa itak tema zase... ki je prisoten v vsaki drugi-tretji družini...
Potem nas pa veselo in urno POP vsak večer "podoji" s SLAVNIMI SLOVENCI.... Sami "đabalebaroši", brez cvenka v žepu, samo da se dobi denar - ni važno na kakšen način (Ne zasluži - dobiiii).
Nima smisla, saj je ura malo čez 6. Ežoj me bo razumel....
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pekoča paradižnikova juha

Panakota z belo čokolado in penino