Kmetija

tako da če ni vse naprej dogovorjeno, bi morali Arturja kaznovati. Jaz bi ga nasploh vrgla ven, ker je ogaben.in požrešen. syu
Resnično ne vem kaj se gredo, ta Artur pa saj ne morem verjet da je še not. Takoj bi ga morali kaznovat za vse nizkotne dogodke in besede ter dejanja. Ta nagec z ................. ja s čim le??? Vidim da je res majhna meja med genijem(le kje je dobil doktorski naziv) in norcem.Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kar strese me ko se spomnim kako hodi bos po štali, če je res da bo zmagal on,potem mi gre vse skup na bruhanje( kot je npr. La Toyi šlo, seveda zaradi alkohola, fuj)in mislim da nas POPtv kar fajn nateg... Ven z Arturjem.. Črnica
ekorenci kako ga pa ti ocenjuješ? syu
Meni je pa Kmetija potrdila rek, da ne sodi knjige po platnicah. Priznam,da do sedaj nisem prebavljala Salome, tu se mi je pa izkazala kot zenska in pol. In to ze od samega zacetka. Tako mocne osebe kot je ona pa ze dolgo ne. Pri Arturju je pac tako....nobena knjiga ne nauci zivljenja in osnovnih manir, da pa izobrazbo, ki je v nasi drzavi se vedno kljuc do uspeha, kar je velikokrat zalostno. Da moras met nek papir, ces zdaj sem pa car, tisti ko ga pa nima, naj bo pa kr v kaki delavnci, saj kaj drugega ni zmozen. Lepo prosim, tu je dokaz kako se motimo. Tarja83

Včeraj se odločim, da pogledam kmetijo ( prvič ). Zdržal sem, ko je una gobčna ( skos je nekaj govorila in pametovala ) obiskala nekoga v gozdu in mu dala en kao denar, potem sem zaspal. Do takrat, dokler sem gledal, kakšnih slavnih oseb ni bilo videti, morda so prišle pozneje. Morda še kdaj poskusim. Moj daljinc za televizor ima en dober gumb, ki, ko ga pritisneš, izključi televizor. Zelo uporaben gumb!

ežoj
Se popolnoma strinjam s tabo Tarja83.Jaz bi nagnala Arturja že kdaj ven saj je za kmetijo popolnoma neprimeren še najmanj pa za zmago si je ne zasluži.Samo pri nas se nažalost takšne stvari dogajajo bomo videli kakšen bo konec.Upam da bo dobil vsaj kakšno kazen za njegovo vedenje. ekorenci
Se moram vmešati čeprav se nisem mislil in tudi ne gledam redno Kmetije. Ko imam čas jo in to tudi priznam in ni me sram tega. Vsem tistim,ki tako šimfate Arturja pa vprašanje- kako bi bilo na kmetiji brez njega? ali pa brez Salome? Bil bi en velik dolgčaš in zadeva se sploh ne bi dala gledat. O tem zakaj sploh obstajajo takšni in podobni šovi je bilo napisanega že mnogo preveč in ne bi ponavljal vseh znanih dejstev . Ežoj je lepo napisal tisto u gumbku na dajincu in morda bi bilo dobro, da bi se tega večkrat posluževali in se malo manj zgražali. LP hedonist
Se strinjam s hedonistom, če ne bi bilo takih posebnežev, kot sta Artur in Salome, bi bil na kmetiji živ dolgčas. Če bi vsi samo pridno opravljali svoje dolžnosti, se zmeraj držali dogovorov in bili ves čas prijateljsko razpoloženi, bi gledanost padla na minimum. Sicer se pa ve, da je večina "zapletov" zrežiranih in da pač pokažejo take stvari, ki pritegnejo gledalce. Nekaj mi je hecno pri vsem skupaj, kogarkoli vprašaš, če gleda Kmetijo, se vsak nekaj izgovarja, češ "jaz pa že ne" ali pa "samo včasih", gledanost pa je zelo visoka. Me zanima, kje živijo ti ljudje, ki gledajo, okoli mene jih očitno ni korenckova
Tudi pri meni v službi jih ni, vsi pa vejo vse o Arturju, Salome in ostalih.Res čudno. Malčica
Jaz pa priznam, rada pogledam Kmetijo in tudi s sodelavci se prav nasmejemo ob njihovih dogodivščinah. Všeč mi je Salome, ne prebavljam pa Arturja. Ampak kaj čmo. Tudi zaradi takih je zanimivo gledat. Kogar pa motijo taki šovi, pa vsekakor, ne glejte. Menda imate še kakšen drug program na tv. Lep dan mamica_V

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti