E pa, moram si ogledat to kmetijo, čeprav verjamem, da je frinin opis boljši od same oddaje.
ežoj
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
E pa, moram si ogledat to kmetijo, čeprav verjamem, da je frinin opis boljši od same oddaje.
ežojEžoj, si me prehitel.
Ravnokar pišem. To famozno kmetijo ne gledam! Z veseljem pa preberem Frinin prispevek, ker analizira situacijo na terenu.
Pozdravček!
| frina je napisal/a: |
| Bi pa prosila kompetentno osebo, da pojasni napis na majci Marijana Novine: Bit Pudgurc je luksus. Bo že vedela, katero mislim. F r i n a |
Moji predniki so čist enmal falili. Za en most, bi rekla. Tisti most na Krki, ki deli dva dolenjska kraja v bližini NM. Zato po dedovem poreklu nisem Pudgorka. Pa sem se mislila, da bi lahko bila. Je pa hudo žejno bit ŠTajerka z Dolenjskimi in Štajerskimi koreninami, ane?
F r i n a
| ežoj je napisal/a: |
E pa, moram si ogledat to kmetijo, čeprav verjamem, da je frinin opis boljši od same oddaje. ežoj |
Vsaj panoramo bi moral videti. Ampak o tej panorami Iztok Mlakar pravi, da je všeč samo kaki moni. In je nujno, da so pesem poiščeš. Je tako slikovita, da je ne boš nikoli pozabil.
F r i n ahttp://www2.arnes.si/~tverbo/mlakar/4.01.oda.txt - evo, ežoj, to je to, kar predlaga frina
. Že sam tekst je greha vreden, če pa slišiš še muziko, je pa "kremdelakrem"
.
lp
cervusOh elaphus,
prav lepa hvala, frino šele sedaj razumem, pesmo Mlakarja sem tudi že slišal, seveda ne razumel vsega besedila. Ja, pesem je pa enkratna ( besedilo in Mlakar ).
ežoj| Katarina K je napisal/a: |
| Nisem vsega brala kar ste pisali, sem pa samo hotla povedat, da mi je kmetija fulll lepa. takoj se preselim tja. Škoda, da nimam kakih prednikov, da bi kej tazga podedovala.
Glede oddaje pa tolko. Nikoli z možem ne gledava ne reality showov, ne nadaljevank,.., tole pa gledava in se zabavava zraven.
Ja so res kar zanimivi, pa precej nesposobni. No Fredi se tudi meni zdi še najbolj delaven pa iznajdljiv, nekateri so pa čav adijo. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom