Kmetija
E pa, moram si ogledat to kmetijo, čeprav verjamem, da je frinin opis boljši od same oddaje.
ežojEžoj, si me prehitel.
Ravnokar pišem. To famozno kmetijo ne gledam! Z veseljem pa preberem Frinin prispevek, ker analizira situacijo na terenu.
Pozdravček!
| frina je napisal/a: |
| Bi pa prosila kompetentno osebo, da pojasni napis na majci Marijana Novine: Bit Pudgurc je luksus. Bo že vedela, katero mislim. F r i n a |
Moji predniki so čist enmal falili. Za en most, bi rekla. Tisti most na Krki, ki deli dva dolenjska kraja v bližini NM. Zato po dedovem poreklu nisem Pudgorka. Pa sem se mislila, da bi lahko bila. Je pa hudo žejno bit ŠTajerka z Dolenjskimi in Štajerskimi koreninami, ane?
F r i n a
| ežoj je napisal/a: |
E pa, moram si ogledat to kmetijo, čeprav verjamem, da je frinin opis boljši od same oddaje. ežoj |
Vsaj panoramo bi moral videti. Ampak o tej panorami Iztok Mlakar pravi, da je všeč samo kaki moni. In je nujno, da so pesem poiščeš. Je tako slikovita, da je ne boš nikoli pozabil.
F r i n ahttp://www2.arnes.si/~tverbo/mlakar/4.01.oda.txt - evo, ežoj, to je to, kar predlaga frina
. Že sam tekst je greha vreden, če pa slišiš še muziko, je pa "kremdelakrem"
.
lp
cervusOh elaphus,
prav lepa hvala, frino šele sedaj razumem, pesmo Mlakarja sem tudi že slišal, seveda ne razumel vsega besedila. Ja, pesem je pa enkratna ( besedilo in Mlakar ).
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pad Thai

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko