Kmetija

Saj, najbrž bo izpadel brez boja. Ga bojo diskvalificirali.

Pa še nekaj me zanima - a ni on enkrat že izpadel? Zdaj je pa kar naenkrat spet noter??

jasna
Po tem kar smo videli, je čisto možno, da bo moral Miha kazensko zapustiti kmetijo. Torej bo Klemen izbiral med puncami za dvoboj in avtomatsko bo ena izmed njih izpadla. V finalu so baje dve punci in fant.Hm... Me prav zanima kaj bo nocoj. Šušlja se, da naj bi bil celo tudi Klemen diskvalificiran, torej, da naj bi kmetijo zapustila oba fanta in ostanejo same punce, torej sta v finalu barbiki Ha!Ampak tudi naša blond Barbi je kršila pravila!Zjutraj je bila v kajži pri Mihi! Sporočilo je spremenil(a) Kristina dne 01. dec 2007 13:46:59
jasna1...ja miha je v dvoboju z klemenom že 1x izpadu pa so ga ostali člani spet povabli na kmetijo...in upam da bo diskvalificiran,ker je tip res živčen na kvadrat... ja pa še to...simona so vrgli ven lih zaradi tega,ker je šel iz kajže v hišo..ne!?fujjj Finka Sporočilo je spremenil(a) Finka dne 01. dec 2007 16:32:53

Hvala Finka za pojasnilo.

Neumna pravila, pa še upoštevajo jih bolj po potrebi...

jasna
ti šovi so ameriške bolane finte in mi gre na bruhanje ti kretinizmi in to uvažamo in poneumljajo slovence ki imamo svojo kulturo. ffigaro

tinca je napisal/a:
Ja po moje tudi ne..

.................................................................................................................................................. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

Ja, tinca, lepo pozdravljena, teba pa pogrešam, zakaj se nič ne oglašaš? 

ežoj

ZAČETNICA je napisal/a:
...................................................................................................................

................................................................................................................................................. Ja matilda meni se zdi Slovenija absolutna premajhna, da bi se jaz razkazovala po tv (čeprav mam kaj pokazat ). ..................................................................................................................

Začetnica

Saj ne, da ne bi verjel, a bi morda bila kakšna fotografija........... 

ežoj
Ej, kmetija je zakon, jaz je pa ne gledam ( menda sem vse skupaj gledal za eno oddajo ), redno pa prebiram kaj pišete, in to je veliko bolj zanimivo kot oddaja. ežoj
ežoj je napisal/a:
Ej, kmetija je zakon, jaz je pa ne gledam ( menda sem vse skupaj gledal za eno oddajo ), redno pa prebiram kaj pišete, in to je veliko bolj zanimivo kot oddaja. ežoj
Se popolnoma strinjam..............čeprav moram priznati, da sem ujela kaj več kot eno oddajo že zato ker poznam enega izmed akterjev..........nisem pa ravno odvisna. katjushka
ežoj je napisal/a:

ZAČETNICA je napisal/a:
...................................................................................................................

................................................................................................................................................. Ja matilda meni se zdi Slovenija absolutna premajhna, da bi se jaz razkazovala po tv (čeprav mam kaj pokazat ). ..................................................................................................................

Začetnica

Saj ne, da ne bi verjel, a bi morda bila kakšna fotografija........... 

ežoj
Glede na to, da sem govorila, da bi ustanovila kulinarični reality show, pa v povezavi s tem kuhanje, peka itd. Te še vedno zanima? Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti