Saj, najbrž bo izpadel brez boja. Ga bojo diskvalificirali.
Pa še nekaj me zanima - a ni on enkrat že izpadel? Zdaj je pa kar naenkrat spet noter??
jasnaSaj, najbrž bo izpadel brez boja. Ga bojo diskvalificirali.
Pa še nekaj me zanima - a ni on enkrat že izpadel? Zdaj je pa kar naenkrat spet noter??
jasnaHvala Finka za pojasnilo.
Neumna pravila, pa še upoštevajo jih bolj po potrebi...
jasna| tinca je napisal/a: |
| Ja po moje tudi ne.. .................................................................................................................................................. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca |
Ja, tinca, lepo pozdravljena, teba pa pogrešam, zakaj se nič ne oglašaš?
ežoj| ZAČETNICA je napisal/a: |
| ................................................................................................................... .................................................................................................................................................
Ja matilda meni se zdi Slovenija absolutna premajhna, da bi se jaz razkazovala po tv (čeprav mam kaj pokazat Začetnica |
Saj ne, da ne bi verjel, a bi morda bila kakšna fotografija...........
ežoj| ežoj je napisal/a: |
| Ej, kmetija je zakon, jaz je pa ne gledam ( menda sem vse skupaj gledal za eno oddajo ), redno pa prebiram kaj pišete, in to je veliko bolj zanimivo kot oddaja. ežoj |
| ežoj je napisal/a: | ||
Saj ne, da ne bi verjel, a bi morda bila kakšna fotografija........... ežoj |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Bovla po kitajsko