Kmetija

Na koncu so pokazali napovednik današnje oddaje in videti je bilo, da kar je strela načela, je Miha nadaljeval Če sem prav videla, so bile po tleh črepinje in Miha se je obupno drl - verjetno je bil jezen, ker je mislil, da bojo Klemena diskvalificirali zaradi brcanja krave. Saj je sam rekel, da če bo on v dvoboju, ve o vsakemu kaj takega, da do dvoboja ne pride. Očitno je bilo to krivo za izpad. V bistvu bi bilo najbolj prav, da ga pošljejo domov brez dvoboja. Kaj pa če se zgodi, da zmaga v dvoboju... tak človek ni varen za sotekmovalce.... Torej domov. matilda
Jaz pa mislim, da ni nujno, da Miha izzove Klemena. Kaj pa če bo izbral punco in se pomeril o znanju? Ta varjanta se meni zdi bolj verjetna, saj se Miha dosti uči in bi lahko kakšno od Barbik izključil iz igre. Sicer včeraj nisem gledala... imajo pa vsi dosti dreka na glavi, da bi lahko kar končali kmetijo. Osebno je meni Klemen od prve oddaje naprej favorit. 
Ne sme zbirat med žensko, če je moški na razpolago, zato je edini še Klemen ostal Karnak SILVA
sem mislila, da lahko, škoda
:(...če bo klemen diskvalificiran zaradi udarca bi vrgla ven še dašo in biljano zaradi jahanja.Fer play... Roncolino
Sem zdej mal pogledala kmetijo,ja a se je Mihu kr mal utrgal? leni1
Mislim...groza! To pa že presega vse meje! Kristina
a je ta kej psihično bolan slučajno???? lovebeyba
Trbovc, ki gre na aufbiks!
Miha je prekršil pravila - iz kajže je šel na kmetijo! Se pogovarjal z ostalimi člani - a to ni zdaj diskvalifikacija? Pa vse je razbil po kajži - halooooooooo? galja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti