Kmetija

ZAČETNICA je napisal/a:
Skratka, tudi jaz si bom omislila reality show, ker kot zgleda prinaša obilo denarja... Bo pa ena sama kuharija, sprejemam prijave, pa prosim, da se prijavijo bolj nenasili osebki. Začetnica
Zelo rada gledam Das Perfecte Dinner na vox (vsak dan eden od petih tekmovalcev skuha večerjo, med seboj se ocenjujeo in zamgovalec dobi 1500 eur). Včasih si kar zamislim, kako bi jaz pripravila mizo in kaj bi skuhala, pa všeč mi je, ker pokažejo njihova stanovanja. Prav žal mi je, ker vem, da pri nas tak reality nebi uspel, se mi zdi, da večina Slovencev ne mara ravno pred kamero razkazovati sebe in svoje zasebnosti (stanovanja). matilda
ZAČETNICA je napisal/a:
Kaj matilda se prijaviš na moj show? Začetnica
Odvisno od nagrade matilda
Jaz se prijavim za degustatorja. jade
Ja po moje tudi ne..še tisti, ki sicer radi kažejo lica in ritke po moje doma ne bi odprli tv kameri, no razen redkih, ki imajo kaj pokazat (pa še tisti bi cvikali pred vlomilci). Meni bi bil pa zanimiv reality show v stilu rajnke JNA. Me prav zanima koliko časa bi naši pomehkuženi mladci zdržali, pa ne vojaško torturo (ta je ponekod bila, ponekod pa ne, pravijo) ampak skrajno neudobje in pomanjkanje intime povezano s fizičnim gonjenjem in pravo jugo hrano (voden pasulj, razkuhan golaž za desert pa eurokrem blok). Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
Klemen je menda brcnil kravo, ker............je napadla drugo kravo???? Sem prav razumela? Za Miheca pa.....takšno obnašanje???? lepo vas prosim......jaz bi ga izključila brez dvoboja..... Nimam favorita, ampak oddaja je presegla vse normalne meje..... Zakaj jim crkujejo živali???? Če nikoli nimaš opravka s kravami, pujsi itd.......potem je tudi to možno - da poginejo. Lahko bi pa gospodarja povprašali, kako in kaj glede živali - mislim, da bi jim rade volje pomagal. Je pa na koncu ostala res sama "elita" na kmetiji, ni kaj! galja
Veš kaj jade, glede na to koliko si aktivna pri kuhariji ne bi nič degustirala, ampak bi te meli zaprto tam v kajži in bi kuhala dokler ti ne bi roke odpadle. Potem bi pa mi iz tvojih rok še obarco naredili. Ja matilda meni se zdi Slovenija absolutna premajhna, da bi se jaz razkazovala po tv (čeprav mam kaj pokazat ). Nagrada bo pa, da zmagovalec postane moj osebni kuhar... hahahaha Začetnica
 Ne vem, če bi bili moj mož in otroci s tem zadovoljni. jade
Matilda, imava zelo podobno mnenje o Kmetiji in njenih stanovalcih. Sem videla na koncu oddaje, da je menda Miha razsul celo kajžo od živcev - takega bi jaz poslala takoj domov. Moj mož je rekel, da Trbovc pač ni mogel zdržat do konca miren, hahaha. Drugače pa je tale Kmetija postala precej razvlečena in sem res upala na sobotni dvoboj Barbik, da bi bilo malo bolj pestro, zdaj bosta pa Klemen in Miha podkve obešala . V glavnem pa mi je res vseeno kateri zmaga in pobere denar. Mi je pa Ljubinka zelo fajn glava družine. Aja, pa ne verjamem, da se je Miha pustil Klemnu v dvoboju, sta ja rila pol ure po tisti žagovini. Je pa rekla tudi Ljubimka, da je videla, kako je Klemen brcnil kravo, ampak po mojem mnenju je to nekaj normalnega na naših kmetijah, ker kmečka logika je še vedno stara ohoho let (razen na novih kmetijah ) in glede na to, da je Klemen doma iz kmetije, je meni to nekako logično, da ima do živali drugačen odnos. Sicer pa bi, poleg veterinarja, morali imeti na kmetiji še kakšnega zavednega borca za pravice živali ... potem bi pa drugačne pesmice peli. V glavnem vse skupaj je postal velik dolgčas lp merrii

Sicer nisem med gledalci Kmetije, pa vendar-sem pri pregledu novic na 24.ur.com opazila, da ima Miha pri sliki oznako D, čeprav je imel kakšen dan nazaj H (hlapec). Ali to pomeni, da je zaradi svojih prostaških izpadov diskvalificiran? Sicer je tudi pri Biljani oznaka D (dekla), ampak je črne barve. Torej?

kača
D rdeči mislim, da pomeni dvobojevalec, po moje so pa še pri Klemnu pozabil dat gor. Nisem pa čisto 100 % SILVA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti