Kmetija

Mah meni se zdi tako otročje, ko so full užaljeni, ko morajo v dvoboj in zdaj se Miha jezi, da bo Klemen sigurno izbral znanje, ker bo v tem najboljši. Ja pa hudiča saj oni so prišli sem se bojevat za denar ne pa na dopust. jade
Ja klemen je priznal, da jo je udali, ker mu je stala na nogi. In kako drugače kravo prepričaš, da ti stopi dol z noge? To boli ko sto hudičev, krava ima ohoho kil. Ma jaz bi jo tudi ruknila, da se premakne. jade

ZAČETNICA je napisal/a:
Se strinjam z jade, je pa res, da tudi ni bilo prav, da so izločili Simona, ker tudi tega nismo videli, da bi se onadva tam sprehajala... Začetnica

Tudi Jurija nismo videli, če je res naredil kar so ga obtožili in Vinka tudi ne. Ma saj to je samo šov in nabiranje denarja, najbolje je razbesent gledalce, da potem noro glasujejo in kupujejo kartice in jim polnijo blagajno.

jade
jade je napisal/a:
Ja klemen je priznal, da jo je udali, ker mu je stala na nogi. In kako drugače kravo prepričaš, da ti stopi dol z noge? To boli ko sto hudičev, krava ima ohoho kil. Ma jaz bi jo tudi ruknila, da se premakne. [:P]jade
Ja in je tudi priznal, da jo je brcnil, ker je rinila v ono drugo kravo. Dobro mene zdaj ne briga tu kdo govori resnico in kdo ne. Se strinjam z Jade, da je to manipulacija z gledalci in mi v resnici ne vemo, kdo je večkrat kaj grdega naredil. Niti nimajo vsega posnetega, ker tu ni 24 ur kamere. No, jaz niti nisem tipičen gledalec - to pomeni, da oddaje ne gledam redno, nisem si izbrala svojega "favorita", ki je najboljši, vsi ostali, ki pa se drznejo biti na poti do njegovega uspeha, so pa že iz principa grdi, otročji, hudobni, taktiki... Zato prosim, jemljite moje komentarje kot brez večje vrednosti, ne vem, kaj me je danes pičilo, da sem kliknila na to temo. Lepo se imejte! matilda
Ja saj sem že mislim da ene dve strani nazaj napisala, da Vinka tudi nismo videli, da bi oni2 otipaval. Samo sem hotela matildi povedati, da se sama tudi ne strinjam s tem (ker je ona omenila simona in jurija, pa da njiju nismo videli, pa smo vseeno verjeli...). Skratka, tudi jaz si bom omislila reality show, ker kot zgleda prinaša obilo denarja... Bo pa ena sama kuharija, sprejemam prijave, pa prosim, da se prijavijo bolj nenasili osebki. Začetnica
jade je napisal/a:

Ma saj to je samo šov in nabiranje denarja, najbolje je razbesent gledalce, da potem noro glasujejo in kupujejo kartice in jim polnijo blagajno.

[:P]jade
matilda
Kaj matilda se prijaviš na moj show? Začetnica
 Glej jo glej kako se je znajdla. jade
Aja matilda saj jaz tudi redno ne gledam. Vsake tolko, če ne morem spat pa pogledam in se čudim kje so jih našli. jade
Ja, če bi blo res, žal nisem take "iznajdljive" sorte, zato pa sem skoz peš pa brez dnarja! Jaz tudi ne gledam redno, včasih pa se mi zdi, da rabim neke preproste vsebine za sprostitev, čeprav je včasih kaj primitivno, ampak glede na naš tempo življenja, bolj paše včasih atomike poslušat kot pa klasično glasbo npr. (Čeprav mam tudi celo zbirko klasikov doma) Začetnica Sporočilo je spremenil(a) ZAČETNICA dne 30. nov 2007 10:50:33

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti