Kmetija

Poglej samo na sat tv npr vox imajo duele in na Hrvaški rtl,samo Slovenija nima ,pa ni majhna ampak očitno dnarja ni. senka
Kmetija je ful brez veze!!! senka
Senka mislila sem bolj v smislu, da me preveč ljudi pozna, da bi se razkazovala po tv. Za kak kvaliteten show pa mislim, da ni premalo denarja, ampak interesa. Saj veš kvaliteten show se ne bi prodajal tako dobro! Začetnica
ne vem ali so dobili kako mamico za "menjam ženo",to res drži da je premal interesa,rada sem pogledala "tauš mama", in ko so na poptv začeli reklamo za "menjam ženu"za hec sem izjavila da bi se prijavila,moji so v enem bili složni in toje bilo----niti slučajno ali v mojo bajto pa ne,res je to!! senka
Ja saj res reklama je bila ful potem pa nič iz tega. Kdo ve kako je bilo s tem? Začetnica
Pomoje je vse skupaj propadlo, ni bilo interesa. Kar sploh ni čudno, po moje ne poznam nikogar, ki bi se na to prijavil. Pa še nagrada je bila (če se prav spomnim) smešno majhna - kot bi rekel 1000€. 1000€ pa stane rodovniški pes... :) s0ncek*
Na kmetijo so prišli stari tekmovalci in bojo odločali o finalistih. haaahahahaha samo v Sloveniji poraženci odločajo kdo bo med najboljšimi.... mislim da so jo ustvarjalci kmetije tokrat pošteno pocitrali. spagon

Ja seveda in odločali bodo na podlagi starih zamer. Valjda bodo izločili Klemna saj jih je že ene par poslal domov iz arene. Ljubinko pa tudi, ker je sploh ne poznajo.

Kaj takega se itak lahko samo pri nas spomnejo, se mi zdi skrajno nefer.

jade
Vprašanje ,kaj v življenju sploh je fer...........je pa zato bolj zanimivo. Lp tejka77
Nefer je tudi to, da sem danes dobila plačo za zjokat. Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti