Kmetija

Res čudno da jim crkujejo, ker po Špelinih besedah iz intervjuja v današnjem Vikendu, so imeli na kmetiji veterinarja! jass
Tudi Simona in Jurija nismo videli, da sta zapustila kašči, pa smo vse verjeli matilda
Miha se je res obašal zelo nezrelo,mislim,da je to posledica strahu-enostavno se boji Klemna,saj kot je sam rekel,si je lizal rane 14 dni po boju,sicer je včeraj rekel,da se mu je pustil,ampak nekako se je moral braniti pred vsemi,gledalci pa tako vemo,da je bil Klemen boljši. Skoraj 100% je da bo Klemen izbral znanje,tako,da bo Miha spet spakiral domov,sicer pa bomo videli kako bo-definitivno navijam za Klemna!!!!!!!!!! nicol
jade je napisal/a:

Mislim, da Miha rahlo naklada, ker ga je strah dvoboja. Sicer pa je Klemen priznal, da jo je udaril, ko mu je stopila na nogo. ... ...Sicer je pa Klemen lepo povedal, da se je Miha hvalil, da ima za vsakega tekmovalca pripravljeno eno stvari s katero bi ga tako očrnil, da ga bodo izločili. Taktika?

[:P]jade
Ja in ker se je zaganjala v ono drugo kravo jo je tudi brcnil... Torej ne samo enkrat. Bog ve kolikokrat jo je brcnil, ko ni bilo nikogar zraven. Miha je bedak, ker ne zna kontrolirati svojih čustev in za moje pojme je zelo nasilen. Ampak to še ne pomeni, da je Klemen zato v redu... Taktika? Seveda je taktika. Pa saj tekmujejo za 50.000 eur. Kdo pa je nima... Misliš, da bi se prijavili in jedli zdrob na vodi kuhan, klali kokoši in čistili gnoj zato, da se bojo lepo imeli in tkali prijateljske vezi? matilda
Matailda pa si videla, da jo je res udaril? Si bila zraven? Če nisi potem ne moreš nekoga obtožiti po principu rekla kazala. Meni se to ne zdi fer takole nekoga blatit ne vem no. jade

Aja, ko so jo 3- je jahali je pa gospa krava prav uživala. Bog ve kaj je res in kaj ni tole je samo manipuliranje z gledalci, da bi jih bilo čimveč.

jade
No, še kar se taktike tiče - kot da je to ena grda stvar.... Tudi Klemen je taktiziral, ko je izbral MIha, saj je povedal zakaj. Kljub temu, da sta imela dogovor, da ne glasujeta drug za drugega. Torej se je tudi Klemen ustrašil situacije, ko bi Miha izbiral dvoboj, ne on (v bistvu je sam povedal tako...) No, drugače bi tudi jaz raje, da gre Miha domov... matilda
Saj pravim, da je taktika, kar pa še ne pomeni, da je to res. Sicer vsak je nedolžen dokler se mu ne dokaže krivda ali ni tako? jade
jade je napisal/a:
Matailda pa si videla, da jo je res udaril? Si bila zraven? Če nisi potem ne moreš nekoga obtožiti po principu rekla kazala. Meni se to ne zdi fer takole nekoga blatit ne vem no. [:P]jade
Ne, jaz nisem bila zraven, da ne bo nesporazum, je Klemen kar sam priznal, da jo je. matilda
Se strinjam z jade, je pa res, da tudi ni bilo prav, da so izločili Simona, ker tudi tega nismo videli, da bi se onadva tam sprehajala... Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti