Po moje čisto OK, zakaj se pa ne bi? Friteze ne uporabljam, sem pa že cvrla na njem in mi je bilo všeč.
Palačinke na njej pečene so tudi dobre.....
Po moje čisto OK, zakaj se pa ne bi? Friteze ne uporabljam, sem pa že cvrla na njem in mi je bilo všeč.
Palačinke na njej pečene so tudi dobre.....
Nisem brala vsega nazaj, zdaj pa vidim, da ste o tem že govorile... Hvala Blanchy za opozorilo.
jasnazima13 pusti jo nekaj časa na sobni temperaturi in se začne taliti, če imaš nad 24 stopinj.
Sem tudi že sama delala piškote s kokosovo maščobo (zlasti zato ker imamo alergika na mlečne proizvode), a se mi zdi, da bi je morala uporabiti bistveno manjšo količino kot je navedeno v receptu za maslo. A je katera kje zasledila kakšen podatek o tem, ali ima celo lastne izkušnje?
AkiOktobra sem spraševala, kako se kokosova mast obnese v fritezi... No, zdaj sem končno poskusila in moram povedati, da je super! Najbolj od vsega mi je všeč to, da se ne voha cvrtja še tri dni povsej hiši - saj nekaj vonja je, seveda, vendar še zdaleč ne tako kot pri cvrtju z oljem.
Aki, če bi delala testo s kokosovo maščobo, bi zmanjšala količino maščobe za 20%, ker imata maslo ali margarina približno toliko vode.
LijanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno sladko zelje

Veseli tiramisu