Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo
Ga moraš pa kar dobro poznati, da veš, kaj kupiti. naš Nejc bo izjemno vesel kakega bagra ali viličarja, velikost ni važna, ali pa knjige o gradbišču. Ali pa druga skrajnost - npr. kakega pekarskega pripomočka, je bil tako vesel otroškega mikserja, včeraj sva ga spet uporabljala, v eni roki igračko, v drugii roki pa pravo zadevo. tisti Ramin otroški predpasnik pa uporablja, ko meša malto. Star je pa dobra 3 leta.
Po moje s kako knjigico o bolj moški temi ne moreš zgrešiti.
Loni MakaroniKer sem bila pred kratkim tudi sama nosečka, vem da bi se še najbolj razveselila kakšnega razvajanja v kakšnih termah. Kakršno koli masažo
. Če se gre za nosečnico. Če pa se gre že za otročka, pa kakšen bon v otroški trgovini. S tem ne moreš nikoli zgrešiti. Tudi jaz imam to najraje. Morda pa (upam da ne ponavljam že za katero, ker nisem vsega brala), odprt račun pri kakšni banki in mogoče kakšen € gor![]()
| vajanesa je napisal/a: |
| Kaj pa kakšna majica, na kateri na trebuščku piše pridem decembra oz katerega meseca bo prišel dojenček na svet? Vem da se dobijo v trgovinah Popek v LJ in NM. vajanesa |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo

Kitajski kruh