Jernejev zelenjavni curry
Midva načrtujeva NY drugo leto, oz. takoj, ko bo možno. Sva čist trapasta in komaj čakava...
Mamamia, nama boš ti kaj svetovala, jaz si zaenkrat še ne predstavljam vsega tega: Big Apple...
lidkaJaz sicer v ZDA hodim h kolegici, pa je zastonj!!! Pa še avto dobim, si sploh ne želim nič lepšega. Seveda ona dobi obratno, ko je pri meni... Zdajle se bo poročila in moja sestra gre na poroko, mi jo bomo pa obložili s slovenskimi darili... Juhuhu...
Sicer sem pa dogovorjena za popotovanje, ko sem bom ustavljala pri družinskih kolegih po državi. Če bo pot dopuščala, seveda. Da bo malo lažje. Pa bolj fino, itak.
Sicer pa NY ni za kampirat, vsaj po mojem mnenju. Škoda, ker nimam nobenih znanstev tam, mamamia, bi še tebi kaj zrihtala...
lidkaDa bi s hčero šla sama v kamp pa se potem vozila vsak dan v mesto - hvala lepa. Izguba časa in denarja. Zato raje dam nekaj več, pa spim v središču mesta. O tem sem si na jasnem. Ker tokrat gremo gledat NY, mesto, ne pa občudovat narave. Ko bomo šli to varianto, bo pa rent a car, jasno. Ker tudi vsa naša potovanja so bila takšna, da smo spali po poceni sobah in se vozili z najetimi vozili ali javnim transportom,s aj samo tako lahko spoznaš življenje v neki državi.
Zato sem za NY prosila točno določeno informacijo: kakšne izkušnje ima kdo s katerim od hotelov na Manhattanu, nižji cenovni rang. Ker kot je rekel ežoj: ne grem občudovat notranjosti hotela, pač pa gledat mesto. Potrebujem sobo s čisto posteljo in kopalnico, v spodobnem predelu, da me ne bo strash hoditi zvečer po stranskih ulicah.
Kar je svetovala swarovski, je super, samo je hotel v tistem terminu žal že zaseden.
Ni pa panike, ker grem tja šele aprila, avgust je zaseden s Parizom, september z Makedinijo in če bo malo sreče, november z Marokom. Potem pa strogi varčevalni ukrepi, da bo kak dolarček ostal še za tisto,kar NY ponuja (o shoppingu pa že imam info iz prve roke, je prijateljica tri mesece živela tam in se družila z domačinkami, tako da res ve, kje se da kaj dobrega in poceni kupit).
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejev zelenjavni curry

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način