Za nedeljsko popoldne, oziroma zaradi sonca boljše dopoldan - čarovniška gora Slivnica z krasnim razgledom na Cerkniško jezero. Eno uro hoje gor, dol malo manj.
tigris

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
| Pesnica je napisal/a: |
| Krog okrog Begunjščice: parkiraš na Ljubelju, po Bornovi poti na planino Preval, naprej do Robleka, na vrh Begunščice, nato pa povratek preko Zelenice nazaj na Ljubelj. Tura je krasna, koliko pa je oblegana zdaj med dopusti, pa ne vem. Ko sem šla zadnjič po njej, sem v celem dopoldnevu srečala enega samega človeka. Res pa je bilo to med tednom. Pesnica |
| VALENTINA2 je napisal/a: |
| Teka, prosim, napiši kje gre tista druga pot, kajti sama sem letos, ko sem videla iz Prehodavcev, kod približno poteka pot, odnehala. Imela pa sem namen do Doliča in mogoče še dlje. Tako da mogoče drugo leto. V hribih se držim pravila, da preko svojih zmožnosti oz. občutka, ki me ne vara, ne grem. VALENTINA2 |
| tumpika je napisal/a: |
| Iz Jezerskega na Češko kočo. tumpika |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom

Tortelini z bučkami in slanino