Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Draga Smarty, ponovno te lepo lepo lepo prosim, naredi poseben album s tvojimi fotkami kosil, kajti fotografije so enkratne!!! Stavim, da bo med najbolj gledanimi na KulSlo.

Mislim, da se vsi prisotni na teh straneh strinjajo z menoj.

Najbolje, da začnem(o) zbirati podpise ... kdo je še ZA?

Katarinči

Se podpišem pod Katarinči! Vsak dan znova cedim sline!

kača
Katarinči je napisal/a:

Draga Smarty, ponovno te lepo lepo lepo prosim, naredi poseben album s tvojimi fotkami kosil, kajti fotografije so enkratne!!! Stavim, da bo med najbolj gledanimi na KulSlo.

Katarinči

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)
Katarinči je napisal/a:

Katarinči

pohvala za čudovita kosila.

Danes: rižota s sušenih paradižnikov, solata, puhast puding

breskva

Včeraj: goveja juha z rezanci,  kislo zelje,  krompir, pečenica

Danes: zelenjavna juha, rižota s piščančjim mesom, brokolijem in grahom, motovilec

Jutri: zelenjavna juha, puranja pečenka, kuhan krompir, dušena bučka, motovilec

NENA58
Katarinči je napisal/a:

Katarinči

Imaš moj DA

p.s. vsakič, ko sem na portalu, šibam pogledat v to temo, kaj je Smarty spet tako lepega kot okusnega pripravila in občudujem no pa seveda od ostalih deklet tudi, da ne bom pristranska

NutellomAnka

Moje kosilo danes pa bo: motovilec s stročjim fižolom ter pečena jajčka s slanino in sirom  

NutellomAnka

Danes: zelenjavno smetanova omaka, testenine - polžki in stročji fižol v solati.

Dober tek!

topsi

Danes bodo telečji trakci v omaki, njoki, mešana solata, tiramisu

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes:  ričet s prekajeno  kračo in malo pire  ,     domač

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 22. 2017 13:56

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti