Danes sem pripravila goveje zrezke v zelenjavni omaki in polnozrnate peresnike, radič v solati. Čeprav sem sita vsega dobrega, bi pa našla prostor še za en pošten kos Dragičkine rolade.![]()
![]()
Danes sem pripravila goveje zrezke v zelenjavni omaki in polnozrnate peresnike, radič v solati. Čeprav sem sita vsega dobrega, bi pa našla prostor še za en pošten kos Dragičkine rolade.![]()
![]()
včeraj božična večerja, goveja juha z nudeljci, svinjska pečenka, pečen piščanec, pečen krompir, šampinjoni z gorgonzolo, kuhana zelenjava, solata iz čičerike in fižola, zelena solata, čokoladno pecivo
danes ostanki ![]()
Včeraj in božična in rojstnodnevna večerje: Jajčni in tunin namaz s popečenim toastom, polnjeni šmpinjoni s krem sirom, gobova juha, losos z limono in slanino iz pečice, francoska solata, motovilec v solati, krompirjeva solata, borovničeva sladica iz kozarčka in brezalkoholni šampanjec.
Jade, končno, da se tudi ti pokažeš ![]()
![]()
Lep meni.
MOja božična račka (na srečo je bil v rezervi še puran)

| mamamia je napisal/a: |
|
MOja božična račka (na srečo je bil v rezervi še puran)
mamamia
|
Mamamia, očitno ste imeli toliko fajn, da se je račka fajn popekla
Se zgodi tudi najboljšim.
Pri nas je je bila najprej goveja juha z rezanci, tunin namaz, hobotnica v solati, narezek s pršutom in domačimi vloženimi dobrotami, sončni kruh, torta in piškoti.
Mi pa danes nič Božično kosilo, kar se v mojemu življenju še ni zgodilo- goveja juha z rezanci, hrenovke, fižolova in paradižnikova solata, domač kruh, torta.
Sinu je bilo fuul dobr.
Jutri pa ga peljeva na počitnice k moji hčerki, midva pa verjetno v Portorož, festival penin, Perpetuum jazzile pred Kempinskim...malo uživanja...
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 27.dec 2016 08:31
Goveja juha, pečen piščanec, mlinci in narezana kisla zeljna glava za solato. Kasneje palačinke z nutello ![]()
Mamamia, kako si me nasmejala s slikico
Da mi te je bilo videti ob danem trenutku... ![]()
Pozdravček!
Danes: rižota s porom in gobicami, svinjska ribica, solata, tiramisu
Danes: pečenica,kuhano kislo zelje,krompir v kosih,zabeljen z domačimi ocvirki
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z bolonjsko omako

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci