Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes sem pripravila goveje zrezke v zelenjavni omaki in polnozrnate peresnike, radič v solati. Čeprav sem sita vsega dobrega, bi pa našla prostor še za en pošten kos Dragičkine rolade.

naor

včeraj božična večerja, goveja juha z nudeljci, svinjska pečenka, pečen piščanec, pečen krompir, šampinjoni z gorgonzolo, kuhana zelenjava, solata iz čičerike in fižola, zelena solata, čokoladno pecivo

danes ostanki 

Včeraj in božična in rojstnodnevna večerje: Jajčni in tunin namaz s popečenim toastom, polnjeni šmpinjoni s krem sirom, gobova juha, losos z limono in slanino iz pečice, francoska solata, motovilec v solati, krompirjeva solata, borovničeva sladica iz kozarčka in brezalkoholni šampanjec.

jade

Jade, končno, da se tudi ti pokažeš 

Lep meni.

MOja božična račka (na srečo je bil v rezervi še puran)

mamamia
mamamia je napisal/a:

MOja božična račka (na srečo je bil v rezervi še puran)

mamamia

Mamamia, očitno ste imeli toliko fajn, da se je račka fajn popeklaSe zgodi tudi najboljšim.

Pri nas je je bila najprej goveja juha z rezanci, tunin namaz, hobotnica v solati, narezek s pršutom in domačimi vloženimi dobrotami, sončni kruh, torta in piškoti.

Mi pa danes nič Božično kosilo, kar se v mojemu življenju še ni zgodilo- goveja juha z rezanci, hrenovke, fižolova in paradižnikova solata, domač kruh, torta.

Sinu je bilo fuul dobr.

Jutri pa ga peljeva na počitnice k moji hčerki, midva pa verjetno v Portorož, festival penin, Perpetuum jazzile pred Kempinskim...malo uživanja...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 27.dec 2016 08:31

Goveja juha, pečen piščanec, mlinci in narezana kisla zeljna glava za solato. Kasneje palačinke z nutello

NutellomAnka

Mamamia, kako si me nasmejala s slikico     Da mi te je bilo videti ob danem trenutku... 

Pozdravček!

Danes: rižota s porom in gobicami, svinjska ribica, solata, tiramisu 

breskva

Danes: pečenica,kuhano kislo zelje,krompir v kosih,zabeljen z domačimi ocvirki

čebulka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti