Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Torek:                                                 

Pozdravček!

Sobota: kosilo: zelenjavna juha z lečo, bučkini mafini (ker je bila mešanica preredka za polpete), zelena solata

večerja: hobotnica v solati, file orade iz pečice, veliko pečene zelenjave, pesa v solati, mandljevi piškoti

nedelja: ribja juha, riževe testenine z zelenjavno omako, zelena solata, pecivo iz suhega sadja, mandljeve in rožičeve moke s kokosovo smetano (improvizacija by me - ratalo zelo dobro )

ponedeljek: kisla repa, fižol, domača pečenica, lešnikova potica, drobno pecivo

danes: "pospravi hladilnik" varianta, radič v solati

neny111

Goveja juha, piroge s kislo smetano, tiramisu in zvečer tatarski biftek

NutellomAnka

Tudi pri nama špageti z bolonjsko omako, zelena solata, enako bo tudi jutri.

Nič.

dari

Danes: grahova krem juha, prosena kaša z jabolki in suhimi marelicami

breskva

Midva pa uživava sama, danes sva bila na pizzi. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Trixi, si še vedno pod vplivom festivala penin? Mi smo  zelo uživali med nastopi Perpetuum jazzile, namesto penin smo si pa raje privoščili nekaj kozarčkov kuhančka, nam je bolj "sedel".

kača

Po smučarskem dopustu  in božanski hotelski hrani  je bilo včeraj na sporedu nekaj lahkega:

Nadinka

Kača, tako festival, kot koncert v živo je bil zame prvič. Vidiš, tebi je bilo toplo, mene pa je mrazilo... Ampak kuhanček bi bil že preveč...

Včeraj sem pozno popoldne skuhala zelenjavno juho, ki bo še za danes zvečer.

Danes se bova spet potepala  po obali...jutri pa  po starem, se vrne sin s počitnic...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti