Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Lepa slikca-balzam za oči in dušo!

naor

Danes bo na sporedu gobova juha iz vrečke, musaka, kuhana cvetača in brokoli ter zelena solata.

Pipi Maj

mamamia je napisal/a:

kitchenwithblas je napisal/a:

the tina je napisal/a:

kitchenwithblas, en dobronamerni fotografksi nasvet: najboljša svetloba za slikanje hrane je naravna (brez flahsa), difuzna svetloba (npr. pred oknom zagrnjenim z belo zaveso, če je sonce in brez zavese, če je oblačno)

the tina

hvala za ta nasvet in vsekakor ga bom upošteval...  se tudi prave fotografije še učim in od začetka pisanja do danes se že veliko izboljšal in strmim k temu, da se bom še bolj ... 

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

A si že bil na kakšni foto delavnici za hrano? Jaz sem bila na eni, trije slovenski vrhunski stručkoti s tega področja, vsak na svoj način, so prikazali, kako se kaj počne. Prav o svetlobi je bilo veliko govora, kako ravnati, kako ujeti pravo, kako si - s preprostimi pripomočk, ki jih imamo vsi pri roki, pomagati. Seveda je bilo veliko vaje, praktičnih poskusov, nasvetov,  skratka izjemno poučno in uporabno.

mamamia

do zdaj še nisem bil, je bilo v planu prbližno mesec nazaj... sam sem moral zaradi obveznosti odpovedat  čakam na novo priložnost ... 

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Danes: goveja juha z rezanci, meso iz juhe , ostanki pohanja, pražen ,

mešana solata-kristalka,motovilec,radič,   kremšnita,

mopsika

Tunina rizota in belusi v olju

Alisea

Danes imam solo kosilo, vsi moji se potepajo. Velika skleda mešane zelene solate in opečeni česnovi kruhki.

RadaJem

Danes: rižota s šparglji in domača zelena solata z jajčki

jutri: zelenjavna mineštra, klobase s praženim zeljem,

sreda: goveji golaž, ruhovi cmoki in zelena solata s fižolom

marju

naor je napisal/a:

Lepa slikca-balzam za oči in dušo!
naor

Hvala, naor, tudi moja duša je bila židane volje kot bila bi pila kraški teran (prosto po O. Župančiču), jadranska magistrala v vijolični barvi perunik, še svoj živi dan jih nisem videla toliko na kupu!

Aja, današnji jedilnik: zelenjavna mineštra z blitvo v glavni vlogi

pomfrit (ki ga zaradi lastne varnosti nisem slikala) in zelena solata

lp

mzm

Piščančji burger

www.slascicarka.blogspot.com

Danes: repa, pire krompir, pečenice

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti