Lepa slikca-balzam za oči in dušo! ![]()
![]()
Lepa slikca-balzam za oči in dušo! ![]()
![]()
Danes bo na sporedu gobova juha iz vrečke, musaka, kuhana cvetača in brokoli ter zelena solata.
Pipi Maj| mamamia je napisal/a: | ||||
A si že bil na kakšni foto delavnici za hrano? Jaz sem bila na eni, trije slovenski vrhunski stručkoti s tega področja, vsak na svoj način, so prikazali, kako se kaj počne. Prav o svetlobi je bilo veliko govora, kako ravnati, kako ujeti pravo, kako si - s preprostimi pripomočk, ki jih imamo vsi pri roki, pomagati. Seveda je bilo veliko vaje, praktičnih poskusov, nasvetov, skratka izjemno poučno in uporabno.
|
do zdaj še nisem bil, je bilo v planu prbližno mesec nazaj... sam sem moral zaradi obveznosti odpovedat
čakam na novo priložnost ... ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: goveja juha z rezanci, meso iz juhe
, ostanki pohanja
, pražen
,
mešana solata-kristalka,motovilec,radič, kremšnita, ![]()
![]()
mopsika
Tunina rizota in belusi v olju
AliseaDanes imam solo kosilo, vsi moji se potepajo. Velika skleda mešane zelene solate in opečeni česnovi kruhki.
Danes: rižota s šparglji in domača zelena solata z jajčki
jutri: zelenjavna mineštra, klobase s praženim zeljem,
sreda: goveji golaž, ruhovi cmoki in zelena solata s fižolom
marju| naor je napisal/a: |
Lepa slikca-balzam za oči in dušo! |
Hvala, naor, tudi moja duša je bila židane volje kot bila bi pila kraški teran (prosto po O. Župančiču), jadranska magistrala v vijolični barvi perunik, še svoj živi dan jih nisem videla toliko na kupu!
Aja, današnji jedilnik: zelenjavna mineštra z blitvo v glavni vlogi
pomfrit (ki ga zaradi lastne varnosti nisem slikala
) in zelena solata
lp
mzmDanes: repa, pire krompir, pečenice
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom

Dušeno rdeče zelje