Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: tržaški vampi, kuhan krompir, pudingova strjenka

breskva

Haše, polnozrnati svedri, solata iz našega vrta.

www.slascicarka.blogspot.com

Dragička je napisal/a:

Sreda:           - Lazanja z domačimi listi, motovilec

Pozdravček!

Dragička, krasna lazanja 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Jaz sem danes skuhala samo eno kranjsko klobaso, drugače pa kosilo enako kot včeraj. Čisto nič ni ostalo

Za sladico pa PIZZA Lubenica po receptu Blaž kuha - Perfektni okusi 

Trixi je napisal/a:

En lep pozdrav iz Lošinja, kuhajo nam drugi, vreme pa aprilsko...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Trixi, malo zaplavaj še zame. Ne vem, kje si. Če boš šla mimo kampa Rapoča v Nerezinah, mu pomahaj in povej, da jih jaz močno pogrešam 

Včeraj je bila zelena solata s paradižnikom in kruhecom zame, za dragega pa tunina omaka s testeninami in zelena solata.

Je rekel, da je bila tako dobra, da bi danes isto jedel. Tako da bo zgleda enako kot včeraj :)

"Sam da je sladk pa kofe!"

babka1951 je napisal/a:

Jaz sem danes skuhala samo eno kranjsko klobaso, drugače pa kosilo enako kot včeraj. Čisto nič ni ostalo

Za sladico pa PIZZA Lubenica po receptu Blaž kuha - Perfektni okusi 

Ane, da zna bit lubenica tudi mal obogatena zlo okusna 

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Danes:   blitva s ,   govedina v česnovi omaki, mešana solata-dve vrsti radiča, 

motovilec, kristalka.                                                                                   

mopsika

Četrtek:           

Pozdravček!

Paradižnikova juha (iz shrankov, po mojem receptu) z rezanci, z ocvirki zabeljen fižol sivček in solata iz nekja vrst zelene solate: kristalka, hrastov list, ena rjava,......domače pridelave), z bučnim oljem, seveda. Ne zamenjam zlepa za kak zrezek.

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti