Danes: tržaški vampi, kuhan krompir, pudingova strjenka
breskva
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)
Danes: tržaški vampi, kuhan krompir, pudingova strjenka
breskvaHaše, polnozrnati svedri, solata iz našega vrta.
www.slascicarka.blogspot.com| Dragička je napisal/a: |
Sreda: Pozdravček! |
Dragička, krasna lazanja ![]()
Jaz sem danes skuhala samo eno kranjsko klobaso, drugače pa kosilo enako kot včeraj. Čisto nič ni ostalo![]()
Za sladico pa PIZZA Lubenica po receptu Blaž kuha - Perfektni okusi ![]()
![]()
![]()
| Trixi je napisal/a: |
En lep pozdrav iz Lošinja, kuhajo nam drugi, vreme pa aprilsko...
|
Trixi, malo zaplavaj še zame. Ne vem, kje si. Če boš šla mimo kampa Rapoča v Nerezinah, mu pomahaj in povej, da jih jaz močno pogrešam ![]()
![]()
![]()
Včeraj je bila zelena solata s paradižnikom in kruhecom zame, za dragega pa tunina omaka s testeninami in zelena solata.
Je rekel, da je bila tako dobra, da bi danes isto jedel. Tako da bo zgleda enako kot včeraj :)
"Sam da je sladk pa kofe!"| babka1951 je napisal/a: |
Jaz sem danes skuhala samo eno kranjsko klobaso, drugače pa kosilo enako kot včeraj. Čisto nič ni ostalo Za sladico pa PIZZA Lubenica po receptu Blaž kuha - Perfektni okusi
|
![]()
![]()
Ane, da zna bit lubenica tudi mal obogatena zlo okusna ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: blitva s
,
govedina v česnovi omaki, mešana solata-dve vrsti radiča,
motovilec, kristalka.
![]()
mopsika
Četrtek:
![]()
Pozdravček!
Paradižnikova juha (iz shrankov, po mojem receptu) z rezanci, z ocvirki zabeljen fižol sivček in solata iz nekja vrst zelene solate: kristalka, hrastov list, ena rjava,......domače pridelave), z bučnim oljem, seveda. Ne zamenjam zlepa za kak zrezek.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)

Jabolčna torta