Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nb, zelo si se potrudilq

Zame danes file postrvi z mandlji, s šparglji in češnjevim paradižnikom, za ostale pizza po željah. 

Za vikend kuham piščančje - govejo juho, pa zraven bo še kaj konkretnega. Vrt bo nekaj dni počival  ( tudi glede na napoved vŕemena ), mi  pa - upam, da ga bo vsaj malo....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 24. 2015 17:54

Trixi hvala. Letos me je čemaž obsedel, ga grem jutri spet nabirat.

Nena

nb, njami!

včeraj svinjska pečenka, muffini iz pšeničnega zdroba s parmezanom in že domačim drobnjakom in zelena solata

danes pečen piščanec, šparglji pečeni na žar ponvi, popečeni šampinjoni in mlada špinača s slanino in česnom in zelena solata z redkvicami

jutri praznovanje rojstnega dneva, kaj bo, pa še ne vem

Danes: svinjski zrezki, kruhova štruca, bučke v omaki, mešana solata

breskva

Danes:  pečene piščančje krače, riž s čemažem, solata-motovilec, radič, kristalka. 

Spekla sem slane kifeljčke, zvečer pa bom naredila še kremšnite, za r.d.

mopsika

Mopsika, si zelo pridna kuharica!

Danes juha z rezanci, pražen krompir, pečenka- zrolan telečji vrat, grahova omaka s cvetačo, zeljna solata in vrtan radič

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Goveja juha z rezanci, bučkini polpeti, česnova omakica, pire krompir.

RadaJem

Hvala enako Trixi,   tudi ti si,    oz. vse gospodinje in gospodinjci tukaj na kulinariki, brez izjeme.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 25. 2015 14:13

Juha, sv. file v gorčični omaki, krompir, kuhani šparglji, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes: čemaževa juha, mesni polpeti in krompirjeva solata. Prvič pečem pirin kruh brez kvasa.

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti