Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj:  cvetačna kremna juha z zlatimi kroglicami, vampi po tržaško, kruh in solata.

Danes: špageti karbonara, krompir v koščkih, pohani pišč. zrezki, zelena solata in puding.

Balenka

Pri nas je bila polenta (s sirarsko skuto in z beluši)

zelena solata, voda

lp

mzm

Danes: panirani piščančji fileji, beluši s sirom, pražen krompir, mešana solata

breskva

Danes: zelenjavna juha, štruklji s skuto, gobova omaka z jurčki, solata

Katrca11

Včeraj sem naredila zelo na hitro kar omako - ki je v bistvu juha iz vrečke - sir in brokoli. Dala sem malo manj tekočine, kot je napisano, in je nastala odlična omaka. Zase sem skuhala polnozrnate metuljčke, za dragega pa piccoline navadne. Povrh še nariban sir. Voila!

Danes pa bo najbrž kar ogromna skleda zelene solate s sirom in polnozrnata domača žemlja zraven

"Sam da je sladk pa kofe!"

Trixi je napisal/a:

En lep pozdrav iz Lošinja, kuhajo nam drugi, vreme pa aprilsko...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Seos čuj . Jaz pa se bom javljal čez 2 meseca iz "PREKO ZALIVA". Torej iz Pogane 
Pa naj vam bo leeeeeeeejpo!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes:  čufti v omaki, pire-, mešana solata-radič,kristalka,motovilec.

mopsika

Sreda:           - Lazanja z domačimi listi, motovilec

Pozdravček!

Včeraj: čemaževa juha, krompirjeva solata, kuhana prekajena rebrca

Danes: špageti, haše omaka, solata

Jutri: pečene sardelice, blitva s krompirjem

matejaoz

Danes: domača pica in paradižnikova solata.

RadaJem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti