Včeraj: cvetačna kremna juha z zlatimi kroglicami, vampi po tržaško, kruh in solata.
Danes: špageti karbonara, krompir v koščkih, pohani pišč. zrezki, zelena solata in puding.
BalenkaVčeraj: cvetačna kremna juha z zlatimi kroglicami, vampi po tržaško, kruh in solata.
Danes: špageti karbonara, krompir v koščkih, pohani pišč. zrezki, zelena solata in puding.
BalenkaPri nas je bila polenta (s sirarsko skuto in z beluši)
zelena solata, voda
lp
mzmDanes: panirani piščančji fileji, beluši s sirom, pražen krompir, mešana solata
Danes: zelenjavna juha, štruklji s skuto, gobova omaka z jurčki, solata
Katrca11Včeraj sem naredila zelo na hitro kar omako - ki je v bistvu juha iz vrečke - sir in brokoli. Dala sem malo manj tekočine, kot je napisano, in je nastala odlična omaka. Zase sem skuhala polnozrnate metuljčke, za dragega pa piccoline navadne. Povrh še nariban sir. Voila!
Danes pa bo najbrž kar ogromna skleda zelene solate s sirom in polnozrnata domača žemlja zraven ![]()
| Trixi je napisal/a: |
En lep pozdrav iz Lošinja, kuhajo nam drugi, vreme pa aprilsko...
|
![]()
![]()
![]()
Danes: čufti v omaki, pire-![]()
, mešana solata-radič,kristalka,motovilec.
![]()
Sreda:
- Lazanja z domačimi listi, motovilec
Pozdravček!
Včeraj: čemaževa juha, krompirjeva solata, kuhana prekajena rebrca
Danes: špageti, haše omaka, solata
Jutri: pečene sardelice, blitva s krompirjem
matejaoz
Danes: domača pica in paradižnikova solata.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Skutna pita

Pekoče piščančje perutničke