Juha, špageti, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Tajski rdeči curry
Juha, špageti, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Paprikas, makaroni, kumarice![]()
![]()
Jaz vam pa kar zdajle povem, da bo jutri en del kosila fižol v zrnju kot omaka. Ne upam si napisati mehiški fižol, ker ga ne bo kuhala glava družine in je res neprekosljiv. On ga ne dela, če ni vsaj kg fižola kuhanega, a meni je tak lušt naredilo tole neše zlato, da bom iz tiste male količine fižola naredila golaž po njenem receptu. Pa da vidimo, kako bo meni uspelo. Zraven bo pa en super kruh, ki sem ga kupila na naši tržnici že danes in lušt s čebulo in ta črnim oljem. Kdaj bo že jutri?![]()
![]()
Danes: špinača iz kopriv in čemaža
, pire krompir, domača jetrna klobasa, zame še solata-radič.
![]()
O, lepo, lepo. ![]()
Upam samo, da si ga namočila že čez noč, da ga ne boš rabla kuhat celo večnost (tako kot jaz).
| naor je napisal/a: |
Jaz vam pa kar zdajle povem, da bo jutri en del kosila fižol v zrnju kot omaka. Ne upam si napisati mehiški fižol, ker ga ne bo kuhala glava družine in je res neprekosljiv. On ga ne dela, če ni vsaj kg fižola kuhanega, a meni je tak lušt naredilo tole neše zlato, da bom iz tiste male količine fižola naredila golaž po njenem receptu. Pa da vidimo, kako bo meni uspelo. Zraven bo pa en super kruh, ki sem ga kupila na naši tržnici že danes in lušt s čebulo in ta črnim oljem. Kdaj bo že jutri?
|
Kaj bo danes zaradi časovne stiske še ne vem....
Včer bil isti problem, a bili narejeni hitri gratinirani kaneloni...
V nedeljo pa bilo več časa in se pripravljalo malo bolj zdrabo kosilo ![]()
RIŽOTA IZ AJDOVE KAŠE
Moje zlato, to pač preide v kri. A zgodi se tudi najboljšim, ne?
Moj fižolov golaž je pa že pripravljen, ga je malo več kot sem sinoči mislila, da bo, saj sem ga ročno še namočila, danes zjutraj skuhala in evo, jed čaka na jedce.
Vsem želim lep dan in dober tek!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: špageti z bolonjsko omako z dodadkom čemaža, solata-radič,kristalka,motovilec.
![]()
mopsika
Torek:
![]()
Pozdravček!
Špageti z mesom, paradižnikom in korenjem ter zeljna solata.
Pipi MajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Pečenice na leči